Početna » LimundoGrad » VISA i LimundoGrad u novoj akciji: Iskoristite popust od 15%!

VISA i LimundoGrad u novoj akciji: Iskoristite popust od 15%!

Dragi Limundovci, i vi koji to još uvek niste, 🙂 pred vama je nova prilika za super kupovinu po sniženim cenama! Kompanija Visa i LimundoGrad nastavljaju saradnju i omogućavaju vam 15% popusta uz plaćanje Visa karticom!

Predmete koje možete kupiti po sniženoj ceni pogledajte na sledećim linkovima:
https://www.limundo.com/visa-popust
https://www.kupindo.com/visa-popust

Prvi krug akcije
imao je odlične rezultate kojima smo veoma zadovoljni. Najbrži Limundovci su iskoristili priliku i ukupno uštedeli čak 1.133.133 dinara plaćajući Visa karticom na Limundu i na Kupindu!
Tokom trajanja akcije i u prvoj polovini januara primili smo veći broj predloga i sugestija koje smo razmatrali pre početka drugog kruga. Kao što smo i pretpostavljali, najviše vam se dopao iznos od 30% popusta jer ste zaista lepo uštedeli na kupovini predmeta koje ste duže vreme želeli. 🙂 Ono što vam je zasmetalo jeste činjenica da je akcija trajala prekratko i da nisu svi stigli da pomenuti popust i iskoriste.
Kako bismo pronašli najbolje rešenje za sve, za drugi krug Visa akcije promenili smo nekoliko uslova.

Uslovi učestvovanja u drugom krugu akcije

 • Maksimalni iznos popusta po transakciji iznosi 2.400 RSD;
 • Maksimalni iznos popusta po korisniku iznosi 4.800 RSD;
 • Popust od 15% uz Visa karticu biće aktivan tokom februara, po dva dana u nedelji. Ovo praktično znači da ćete imati po 48 sati nedeljno za kupovinu predmeta sa Visa popustom;
 • Plaćanje predmeta možete izvršiti i nakon isteka ova dva dana i popust će vam biti obračunat;
 • Od jednog prodavca možete kupiti samo jedan predmet sa popustom.

Kako da prepoznate da je popust u toku?

Jednostavno, za vreme trajanja akcije, na svakom predmetu/aukciji na kojoj možete iskoristiti popust videćete Visa logo i ovakvo obaveštenje:

U slučaju da na predmetu/aukciji ne vidite ovo obaveštenje, to znači da ne možete ostvariti popust jer akcija nije aktivna ili prodavac ne nudi plaćanje putem Limundo Cash-a.

Najčešća pitanja iz prethodne akcije

U nastavku vam prenosimo nekoliko najčešćih pitanja koje smo dobili tokom prvog kruga akcije u decembru. Verujemo da će vam pomoći da otklonite sve nedoumice, a vi se svakako možete obratiti korisničkoj podršci ukoliko budete imali bilo kakvih dodatnih pitanja.

 • Da li mogu da koristim karticu od komšije/prijatelja?
  -Najbolje rešenje bi bilo da u ovom slučaju komšija/prijatelj kupi predmet za vas sa svog naloga. Ukoliko nema nalog, može ga brzo registrovati na sledećem linku:
  https://www.limundo.com/Registracija
  Mnogo je sigurnije da on to uradi sa svog naloga, jer broj kartice nikada ne treba deliti sa trećim licima.
 • Kako ja kao prodavac dobijam novac za prodat predmet kupcu koji je iskoristio Visa popust?
  -Nakon završene Limundo Cash transakcije, mi vam na tekući račun koji ste uneli u svoj nalog prosleđujemo celokupan iznos predmeta.
 • Da li je budžet potrošen? Pisalo je da akcija traje do marta.
  -Akcija u saradnji sa Vizom zvanično traje od 15. 12. 2017 do 15. 03. 2018. ali je veoma važno da obratite pažnju da će biti završena i ranije ukoliko predviđen budžet bude potrošen.
 • Da li mogu sa Visa karticom iz inostranstva da uplatim na Limundo Cash račun?
  -Možete. Planiramo da tokom februara posvetimo poseban blog post plaćanju putem Limundo Cash-a iz inostranstva, gde ćete moći da pročitate detaljnije informacije.
 • Uz koje sve Visa kartice mogu ostvariti popust?
  -Uz sve Visa kartice kojima je sistemski omogućeno plaćanje putem interneta. Ukoliko niste sigurni da li vaša kartica pruža ovu mogućnost, najbolje bi bilo da već danas pozovete ili posetite svoju banku i proverite ovu informaciju.

Uživajte na Limundu i na Kupindu i uštedite uz 100% sigurnu kupovinu preko interneta! 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

 1. Jovana Milenković, pretpostavljm da ste namerno izbegli da pomenete i proviziju od 59 dinara koja se prilikom placanja Visa karticom pojvljuje kao dodatni trosak za kupca. Nisam iznenadjen time sto o tome niste zeleli da napisete ni reci. To je vasa poslovna politika koja je vecini jasna.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh