Početna » Kupindo » Intervju sa prodavcem adresa – U životu je najvažnije imati cilj

Intervju sa prodavcem adresa – U životu je najvažnije imati cilj

„U životu je najvažnije imati cilj“ kaže prodavac adresa koji je u januaru postigao veliki uspeh na Kupindu i dobio nagradu za 5.000 jedinstvenih ocena. Tačnije, do sada je uspešno obavio saradnje sa preko 5.000 kupaca! Bilo nam je zadovoljstvo porazgovarati o njegovom dosadašnjem iskustvu u prodaji. Verujemo da ćete i vi izvući korisne informacije iz intervjua koji sledi. 🙂

Da li ste srećni dok obavljate posao prodavca?

Apsolutno, ovo je veoma zanimljiv posao i dosta se lakše obavlja u online svetu.

Jeste li se i pre Kupinda bavili prodajom?

Da, ali veoma kratko. Prvom prodajom predmeta na Limundu i Kupindu sve je postalo drugačije. Tada je to bilo dosta strano za mene, ali sada, posle mnogo godina, trud se isplatio.

Da li vam zasmeta kada se kupac ne javi na vreme?

Ne mnogo! Imam dosta razumevanja za kupce i često prebacimo preporučeni rok za kupoprodaju. Danas se brzo živi pa kupci često zaborave da uplate novac ili da se jave. Praktikujem kontakt preko Kupindo poruka, ali u tom slučaju kupca podsetim SMS-om.

Šta vas najviše motiviše u ovom poslu: kupac, novac, lični ciljevi?

Ovaj posao mi je postao svakodnevica. Pored novca, za koji svi radimo, tu su i kupci i saradnja sa njima. Da nije kupaca, koji mi često izmame osmeh, ne bih opstao u ovom poslu. : ))))

Kako balansirate kada imate kupca sa specijalnim zahtevima?

Generalno kupci nemaju neke veće zahteve. Dosta mojih predmeta ide za poklon, pa kupci često zahtevaju da uplate novac sa poštarinom unapred i da predmet bude isporučen na drugu adresu.

Predmet koji biste preporučili mladoj porodici?

Uh, imam dosta predmeta recimo iz kategorije Kuhinja, što mladoj porodici treba. Ukoliko imaju bebu daleko ispred toga bi preporučio hranilicu za bebe.

Šta domaćice najčešće kupuju?

Imam široku ponudu za domaćice! Ono što bih izvojio su možda pamučne krpe, arkopal tanjiri i činije i razne sitnice koje čine naš život.

Da li ste stekli bliske prijatelje na Kupindu?

Imam veći broj stalnih kupaca i najviše volim kad se neko javi porukom: „Opet ja!“ Moji predmeti mahom idu u veće gradove tako da nisam imao mnogo prilika da upoznam kupce.

Koje su 3 bitne informacije koje obavezno stavljate u opis predmeta?

Slike su te koje prodaju predmet. Bez jasne slike nema ni prodaje! Uz to naravno dolazi i opis predmeta. Nešto najvažnije su dimenzije predmeta jer kupac sa druge strane ekrana ne može da pretpostavi koje su dimenzije pa može daleko da se razočara kad predmet stigne. Pored toga, ukoliko se radi o polovnom predmetu, bitno je navesti da li ima neke mane i oštećenja. I kao treće (meni bitno) je pakovanje predmeta, da li predmet ima fabričko pakovanje ili ne, pošto dosta mojih predmeta ide za poklon.

Koji predmet iz vaše ponude je najtraženiji?

Kupci najčešće kupuju mali beli klub stočić. Za ovaj novac dosta dobro obavlja svoju namenu.

Koji je najbolji način da se uspostavi veza sa kupcem?

Praktikujem da to bude preko Kupindo poruka. Meni je dosta lakše, a i zbog kupaca koji imaju takav posao da ne mogu uvek da se jave na telefon.

Preporučite nam nešto iz svog asortimana.

Drzač za novine! Predmet koji ima široku primenu, u kafićima, hotelima, frizerskim salonima itd.
U letnjem periodu tu su naravno kalupi za sladoled u 2 boje.
Staklene teglice, 4 komada. Imaju široku primenu i često se prodaju.
Ovo je vrlo zanimljiv predmet za najmlađe.
Za kraj naravno teflonski tiganj, po vrlo povoljnoj ceni.

Šta je najvažnije što ste naučili u ovom poslu?

U ovom poslu i životu je najbitnije da imaš cilj, da uložiš dosta truda i da u tome budeš istrajan. Ovih 5.000 pozitivnih ocena su kruna na to.

Šta mislite da bi Kupindo mogao učiniti kako bi vam prodaja bila olakšana?

Generalno ne bih ništa specijalno menjao, osim toga da se omogući prebacivanje predmeta sa Kupinda na Limundo. Sve ostalo je u redu, ostanite takvi! :)))

Verujemo da će vam smernice i iskustvo prodavca pomoći ukoliko ste razmišljali o prodaji na Limundu i Kupindu. Rado ćemo vam olakšati prve korake, pa nam uvek možete pisati u slučaju da imate pitanja. Čekamo vas da proslavimo i vaše buduće uspehe i jubileje u LimundoGradu! 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Čestitke za jubilej! Svaka mu je zlatna, a naročito ona da se omogući prebacivanje sa Kupinda na Limundo.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh