Početna » LimundoGrad » TOP 10 situacija u LimundoGradu u 2017. godini

TOP 10 situacija u LimundoGradu u 2017. godini

Dragi Limundovci, pre svega vam još jednom čestitamo Novu 2018. godinu i predstojeće božićne praznike. 🙂 Iskoristili smo sam početak godine da se prisetimo najupečatljivijih situacija iz 2017.
Krenimo redom. 🙂

1. Limundovanje

Ko to tamo limunduje? 🙂 Za početak, tema sa foruma LimundoGrada (Limundo Cafe) koja je bila najinteresantnija i probudila kreativnost mnogih članova – Zamenite reč iz filma rečju LIMUNDOVAC. Temu je pokrenula članica kristiola krajem 2016. godine, ali kako su predlozi pristizali duže od mesec dana, odlučili smo da se pridružimo i ilustrujemo neke od naslova u blog postu. Tema je još uvek otvorena, pa se slobodno možete priključiti i dati svoje predloge! 🙂

2. Doručak prijateljstva

Lepa iskustva Limundovaca uvek slušamo sa posebnim zadovoljstvom. Krajem februara članica s.bogi podelila je sa nama utiske nakon saradnje sa kupcem:
„Moram i ja da ispričam neko moje iskustvo 🙂 Po završetku aukcije, kupac je hteo lično da preuzme predmet i dogovorili smo se da se nađemo kod jedne pekare i tu smo izvršili kupoprodaju, poštovani me je odveo na doručak u pekaru. 🙂 Eto. 😉 “

3. „Ulepšali“ smo se

Volimo da se šalimo, a kada je bolje vreme za to nego povodom 1. aprila? 😀 Redizajn Limunda koji smo napravili ovom prilikom privukao je posebnu pažnju. Da ne bismo sekirali već dovoljno iznenađene Limundovce, ubrzo smo javili da je u pitanju šala. 🙂 Kako je izgledala naslovna strana sajta možete pogledati ovde.

4. Svi kupci na jednom mestu

U avgustu je puštena opcija „Spisak kupaca“ koju smo pripremili za sve prodavce, a posebno za one koji imaju mnogo prodatih predmeta i nekoliko kupovina od jednog kupca. Prema vašim reakcijama imamo utisak da vam se ova opcija veoma dopada i otvoreni smo za sve predloge radi daljeg unapređenja Limunda i Kupinda. Pišite nam!

5. Čuvamo članove

U oktobru je Osnovni sud u Vršcu doneo presudu protiv lica iz tog grada zbog prevare na Limundu. Ovo je još jedan primer koji pokazuje da se prevare u LimundoGradu ne isplate i da je potpuna sigurnost u kupoprodaji imperativ kojem ćemo nastaviti da težimo svim kapacitetima. Detaljnije o presudi možete pročitati ovde.

6. Među najvećima

Krajem novembra, član dusanbabic013 dobio je nagradu za uspešne saradnje sa preko 10.000 kupaca. 🙂 Iz mora vrednih prodavaca ovaj Limundovac se izdvaja po prijateljstvima i poznanstvima koje je tokom godina stekao na Limundu. Pročitajte kompletan intervju koji smo ovom prilikom objavili. 🙂

7. Omiljeni slatkiš

Sa uspešnim prodavcima u LimundoGradu imamo zaista odličan odnos koji godinama negujemo. Razgovori koje sa njima vodimo počnu u poslovnom tonu, ali se često završe drugim temama. 😀 Tako je koleginica Lana početkom decembra razgovarala sa prodavcem ALEKSEJ983 i deo razgovora je glasio otprilike ovako:
-Zaista? Nisam znala da stižete da se bavite i time! Duvan ili obični? Sjajno, svaka čast, mogu da zamislim….
…Uglavnom, sutradan nam je kurir isporučio duvan čvarke koji su nestali brzinom svetlosti. 😀 Sve pohvale za gastronomske veštine ovog Limundovca! 🙂

8. Raduljica velikog srca

Već nekoliko godina zaredom Limundo učestvuje u akcijama koje se organizuju u humanitarne svrhe. U decembru smo započeli saradnju sa Humanitarnom organizacijom „Zajedno za život“ koja pruža pomoć i podršku u procesu lečenja deci koja se leče u zemlji i inostranstvu, kao i njihovim roditeljima. Prva u nizu aukcija humanitarnog karaktera bila je licitacija za dres Miroslava Raduljice u kojem je nastupao za reprezentaciju Srbije, sa njegovim ličnim potpisom. Dres je za 7 dana dostigao cenu od 120.010 dinara!

9. Knjige, knjige i samo knjige

Reakcije i iskustva Limundovaca nakon kupovine ili prodaje koju obave u LimundoGradu često možemo videti na društvenim mrežama. Ubedljivo najčešće članovi pišu o knjigama na Kupindu, toliko da planiramo da posvetimo jedan post samo ovim tvitovima. 🙂 U međuvremenu, pogledajte jedan pozitivan utisak nakon kupovine koji nam je bio posebno simpatičan.

10. Odlična prilika za kupovinu

Poslednji veći događaj koji je obeležio 2017. godinu bilo je uvođenje plaćanja karticama i akcija koju smo tom prilikom organizovali zajedno sa partnerima iz kompanije VISA. Cilj akcije bila je promocija plaćanja karticama i Limundo Cash-a, a rezultatima smo izuzetno zadovoljni. Svi koji u prvom krugu nisu stigli da iskoriste popuste, uskoro će imati drugu priliku – blagovremeno ćemo najaviti novu akciju i verujemo da će imati još bolji odziv. Smile

Od 1 do 10 – koja je situacija na vas ostavila utisak? 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

5 Komentari

 1. Hvala Vam na objavi moje saradnje,SRECNA NOVA GODINA!! 🙂

  Zadovoljstvo mi je saradjivati sa Vama!

 2. Jovana Milenković

  @s.bogi
  Hvala Vama što ste podelili svoje iskustvo sa nama. 🙂 Srećne praznike i još mnogo uspešnih kupoprodaja Vam želimo! <3

 3. Sledeći put jasno definišite trajanje akcije preko Limundo casha, jer prilikom ove akcije mnoge korisnike ste obmanuli time što ste rekli da akcija nije ograničena.

 4. Jovana Milenković

  @Dane
  Dobar dan i hvala Vam na sugestiji.
  U pravilniku koji smo objavili povodom akcije sa kompanijom VISA bilo je naznačeno da akcija traje do 15. 3. 2018. ili do potrošenog iznosa predviđenog novca za refundaciju prodavaca:
  https://limundo.zendesk.com/hc/sr/articles/115003457192
  Kako su sredstva zaista potrošena pre navedenog datuma, akcija je tada prekinuta. Pozdrav i prijatan dan.

 5. Ovaj članak odiše pozitivnošću i lepim pogledima na svet.

  Pa ću ja samo da napomenem svoje lepe utiske s akcijom sa VISA karticama,
  – Talas pozitivnosti i lepog osećaja je zapljusnuo Limundovce , zajedno sa skretanjem paženje na Limundo Keš.
  Ljudi su počeli da se više uključuju u Limundo i otvaraju naloge.

  (nisam ostvario popust – plaćeno karticom s zaračunatim popustom na vreme, pa onda verifikuju nalog poštom 3 dana, pa onda nema sredstava).
  Više sreće drugi put i pozdrav za Limundo! (može li https i na blog.limundograd.com)

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh