Početna » LimundoGrad » [Intervju] pravnica23 – kako do preko 5.000 zadovoljnih kupaca

[Intervju] pravnica23 – kako do preko 5.000 zadovoljnih kupaca

Pet hiljada jedinstvenih ocena veliki je uspeh koji nagrađujemo peharom, a koji je i simbol da je neki Limundovac profesionalac u svom poslu. Čast nam je bila da peharovcem proglasimo i članicu pravnica23 koja se već sedam godina bavi prodajom obuće, a bila je spremna da svoje bogato iskustvo podeli i sa ostalim Limundovcima.

Kako najviše prodajete u kategoriji „Obuća“, koja su pitanja kupaca sa kojima se najčešće susrećete?

Najčešća pitanja kupaca su u vezi sa dimenzijama obuće, što je potpuno razumljivo, ipak je to kupovina bez probe. Iako su slike dosta kvalitetne, ima pitanja vezanih za boju obuće.

Pošto ste sarađivali sa velikim brojem kupaca, koja situacija vam je bila najzanimljivija?

Uh! Pokušavam da se setim, da. 😃 Zvoni mi jednog dana telefon, nepoznat broj. Javljam se, gospođa sa druge strane, isprva kao da se poznajemo 100 godina.
„Zanimaju me Vaše cipele, ali posto su mi deca u inostranstvu, ja na internetu ništa ne znam, pa ako možete da mi ih pošaljete“. Hajde polako da je shvatim koje su u pitanju cipele, pošto imamo dosta aukcija. Elem, ispostavilo se da se uopšte ne radi o cipelama na mojim aukcijama, već da je gospođa nekada davno kupila od nas, sačuvala adresnicu i broj telefona. Nakon našeg razgovora sam zaključila da je gospođa shvatila da je sve što je na Limundu moje, nije bilo moguće da je ubedim u suprotno. 😃 Zapamtila sam njen broj, u proteklih godinu dana sigurno me je desetak puta zvala da joj pošaljem određenu stvar, i tu nema rasprave. 😊

Kakvu obuću najbolje prodajete i kako određujete cenu?

Najbolje se prodaje generalno očuvana obuća i obuća skupljih i popularnijih brendova. Početna cena je uglavnom ista za svu obuću, izuzetak bude u par pari obuće, ako nabavna cena bude dosta visoka.

Prodavcima se dešava da predmet, za koji su smatrali da neće dobiti neku veću sumu, prodaju po znatno višoj ceni. Da li ste vi imali sličnih situacija?

Na Limundu važi pravilo da nikada ne možeš predvideti ništa. Članovi sami određuju konačnu cenu. I dešava se to zaista, uprkos znanju i iskustvu.

Koje savete bi dali prodavcima koji žele da postanu uspešni kao što ste vi?

Upornost i istrajnost, učenje i dobro poznavanje kategorije za koju se odlučite.

Koja promena bi vam kao prodavcu dosta olakšala trgovinu?

Sve je ok, i treba se držati dosadašnjih pravila. Ne sumnjam da je svaka vaša promena na svačije zadovoljstvo.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

  1. Pravnica23 je sjajan prodavac koji prodaje kvalitetnu obuću po pristupačnim cenama, saradjivala sa sa njom.
    Moje iskrene čestitke na istrajnosti u radu.

  2. електрика

    Одакле вам те силне половне ципеле које продајете?

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh