Početna » Plaćanje » Limundo Cash – aktivacija i plaćanje

Limundo Cash – aktivacija i plaćanje

Najsigurniji način kupoprodaje – Limundo Cash ima mnogobrojne prednosti zbog kojih je sve zastupljeniji među Limundovcima – tako da, ukoliko vidite da je na konkrentom predmetu ova opcija omogućena, preporučujemo da izaberete ovaj način plaćanja!

Kratak pregled faza svake Limundo Cash transakcije

Svaka Limundo Cash transakcija sastoji se iz više faza, pri čemu je vrlo bitan redosled:

1) Čeka se uplata – u ovom periodu je potrebno uplatiti novac za kupljeni predmet;
2) Uplaćeno – status je aktivan nakon što kupac uplati tačan iznos za predmet;
3) Poslato – prodavac sam menja status u „Poslato“ pošto pošalje predmet;
4) Završeno – ovaj status imaju transakcije koje su uspešno obavljene. Pomenuti status se dodeljuje nakon što kupac oceni prodavca pozitivnom ocenom, ili tako što kupac sam promeni status u Završeno.

Aktiviranje i uplata Limundo Cash transakcija

Ono što je bitno istaći jeste da se, prilikom kupovine, ovo plaćanje ne aktivira automatski, već je aktivacija moguća nakon kupovine.

Zapravo, samo aktiviranje Limundo Cash-a moguće je na dva načina:

1) Uplatom na prosleđeni broj tekućeg računa iz poruke o podacima prodavca
2) Klikom na dugme „Plati putem Limundo Cash-a“, koje se nalazi u poruci sa podacima prodavca
3) Dopunom Limundo Cash računa putem platne kartice

Aktiviranje uplatom na tekući račun

Ukoliko želite da transakciju aktivirate uplatom na tekući račun, ne morate je prethodno aktivirati klikom na dugme Plati putem Limundo Cash-a. U ovom slučaju, nakon što kupite predmet potrebno je samo da izvršite uplatu na tekući račun broj 160-310191-24, koji vam se prosleđuje u okviru podataka o prodavcu. Pored broja tekućeg računa na koji je potrebno izvršiti uplatu, prosleđuje se i obavezan poziv na broj, na osnovu koga znamo da se radi baš o vašoj uplati za konkretan predmet. Nekoliko bitnih karakteristika aktiviranja Limundo Cash transakcija uplatom na tekući račun

  • Transakcije se mogu platiti samo preko opšte uplatnice ili e-bankinga;
  • Potrebno je uplatiti tačan iznos za predmet, budući da se, u suprotnom, novac automatski vraća na vaš tekući račun iz naloga;
  • Nije moguće vršiti plaćanje za više predmeta, već za svaki zasebno;
  • Aktivaciju je potrebno izvršiti što pre, jer, prodavac može odustati od dalje saradnje sa članom, ukoliko kupac zakasni sa uplatom.

Ukoliko imate još nekih nedoumica – uvek možete pretražiti i našu sekciju Pomoć koja se odnosi na Limundo Cash.

Aktiviranje klikom na dugme „Plati putem Limundo Cash-a“

U slučaju da plaćanje putem Limundo Cash-a želite da aktivirate klikom na dugme, potrebno je da, u okviru dela Pobedio kliknete na „Plati putem Limundo Cash-a“, čime se aktivira ova transakcija. Ujedno, time se generiše i uplatnica na osnovu koje je potrebno izvršiti uplatu. Nakon toga, novac možete uplatiti na Limundo Cash tekući račun, uz obavezan poziv na broj. Ne brinite – sve potrebne informacije su vam prosleđene u poruci sa podacima prodavca! U slučaju da želite da platite više predmeta koje ste kupili od određenog prodavca jednom uplatom, potrebno je samo da selektujete željene predmete i da, nakon toga kliknete na dugme „Plati putem Limundo Cash-a“. Na taj način se objedinjuju uplate za svaki predmet koji ste kupili od određenog člana. Na slici ispod je prikazan izgled zbirne uplate.

Vrlo je važno da ispoštujete rokove! Ukoliko niste upoznati sa njima, u Uputstvu za korišćenje Limunda i Kupinda možete pročitati deo koji se odnosi na rokove za realizaciju.

Naravno, u slučaju da se druga strana ne javlja, ili imate poteškoća u komunikaciji sa članom, uvek možete prijaviti Problem.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh