Početna » Kupindo » Ljubitelji knjiga, pratite nas i na Instagramu!

Ljubitelji knjiga, pratite nas i na Instagramu!

Godinama unazad, članovi na Kupindu mogu da pronađu knjige koje su im potrebne, koje su retke i ne mogu se kupiti na drugim mestima. Izuzetno nam je drago kada nam Limundovci jave da su srećni što su upravo na Kupindu uspeli da pronađu knjigu za kojom su duže vreme tragali.
Pored polovnih i starijih izdanja, a prvenstveno u saradnji sa izadavačkom kućom Delfi knjižare, svakodnevno se povećava i broj novih, tj. nekorišćenih knjiga.

Uz ovako veliki broj ljubitelja knjige, odlučili smo da ljubav prema čitanju sa vama delimo i na društvenim mrežama, tj. na Instagramu. Zbog toga smo otvorili nalog @volimoknjige!

Ukoliko želite da budete u toku sa najnovijim naslovima, ali i da sagledate klasike i starija izdanja iz drugog ugla, zapratite nas! Sa vama želimo da podelimo preporuke za čitanje i zanimljivosti iz sveta knjige, a s vremena na vreme organizujemo i nagradne kvizove.

Kategorija Knjige u brojkama 🙂

  • Kategorija „Knjige“ na Kupindu sadrži preko 680.000 naslova;
  • Od početka godine do danas u ovoj kategoriji prodato je ukupno 144.918 knjiga;
  • Na dnevnom nivou proda se preko 480 artikala!

U nastavku pogledajte neke od postova sa naloga @volimoknjige – nadamo se da će vam se dopasti. Pratimo se i na Instagramu! 🙂

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

  1. Jovana Milenković

    Hvala Vam Senka! Veliki pozdrav.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh