Početna » LimundoGrad » Novo: LimundoGrad i iPay

Novo: LimundoGrad i iPay

Mogućnost izbora daje nam veću slobodu. Mi se trudimo da u LimundoGradu baš to omogućimo našim članovima. Danas smo uveli još jedan način dopune Limundo računa u saradnji sa iPay.

iPay je prvi elektronski novac (e-novac) u Srbiji i koristi se za plaćanje na internetu, trenutno preko iPay vaučera.

Šta je potrebno da uradite kako biste imali iPay vaučer?

Pronađite lokaciju iPay uplatnih mesta ovde. Zamenite svoj novac za iPay vaučer (minimalni iznos uplate je 500 dinara). Dobićete potvrdu (iPay vaučer) koja će sadržati iznos novca, EMONEY PIN broj i broj potvrde. E-novac sa iPay vaučera možete da trošite i parcijalno. To znači da deo tog novca možete koristiti za dopunu Limundo računa, ali i za plaćanje na drugim sajtovima koji prihvataju iPay.

Dopuna Limundo računa

Kada imate iPay vaučer, postupak dopune Limundo računa je lak. U delu Moj Limundo/Kupindo – Račun se nalazi opcija Dopuna preko iPay Vouchera.

Klikom na opciju, dobićete formu za unos podataka i to:

  • Iznos (biće umanjen za 29 dinara provizije),
  • e-Money PIN,
  • tri poslednje cifre potvrde.

 

Vaš Limundo račun će odmah biti dopunjen nakon klika na opciju Plati.

Tu smo da omogućimo što više opcija, na vama je da izaberete onu koja vam je najbolja. Prodavci, nadamo se da će vam se svideti nova mogućnost dopune Limundo računa.

 

 

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

3 Komentari

  1. Pa vi ste zaista sjajni, nakon što su vam prodavci rekli šta zaista misle o dopuni putem kartica i sramnoj proviziji koju uzimate za dopunu, ponovo ste dali materijala za salvu negativnih komentara provizijom za uplatu putem iPay-a…

  2. Pozdrav za LimundoGrad tim i pohvale za super inovacije!

  3. najolje plaćanje vam je preko onlinebankinga tamo nema provizije ni kad dopunjujete račune inače pa i kredit na limundu znači odvojite keša i elektronski uplatite i mirna bačka i tačka.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh