Početna » Limundo » Limundovac vnvlada za LimundoGrad blog: Poverenje je najvažnije u internet prodaji

Limundovac vnvlada za LimundoGrad blog: Poverenje je najvažnije u internet prodaji

U LimundoGradu svakodnevno srećemo dobre i uspešne prodavce od kojih možemo mnogo naučiti. Limundovac pod korisničkim imenom vnvlada nije izuzetak i veliko nam je zadovoljstvo što smo sa njim popričali nakon što je dobio pehar za uspešne saradnje sa preko 5.000 kupaca. Saradnici veoma često ocenjuju kupovine od ovog prodavca uz komentar „besprekorno“, a mi se možemo samo složiti i dodati da je ovo Limundovac koji za 6 godina rada na Limundu nije imao ni jednu opomenu niti bilo kakvih nepravilnosti u svom radu.

Pre tačno 5 godina dobili ste pozitivnu ocenu od svog prvog kupca na Limundu. Da li se sećate ove saradnje?

Sećam se da je kupoprodaja vrlo brzo realizovana i da sam sa nestrpljenjem očekivao komentar za prvu pozitivnu.

Kakvi su vaši utisci sada, nakon više od 5.000 zadovoljnih kupaca?

Mnogo toga se promenilo… U međuvremenu sam stekao stalne kupce, dok se broj novih kupaca stalno povećava, što je vrlo bitno u ovom poslu.

Mnogi prodavci na Limundu steknu brojna poznanstva, pa čak i prijatelje. Da li ste i vi imali slična iskustva?

Naravno, upoznao sam mnogo divnih ljudi, mogu slobodno da kažem da imam poznanstava u svakom gradu u Srbiji.

Koliko je poverenje važno u prodaji preko interneta i šta biste savetovali prodavcima koji žele da im prodaja bude što uspešnija?

Poverenje je najvažnija stvar ukoliko želite da se ozbiljnije bavite prodajom. Samo kupac koji ima poverenje u prodavca spreman je da izlicitira veću novčanu sumu jer zna da će dobiti tačno ono što je kupio. Iznenađenja može biti jedino u smislu da predmet izgleda bolje uživo nego na slikama. Mislim da je za svakog prodavca iskustvo najvažnije i da ne postoji univerzalni savet za uspešnu prodaju.

Koji deo najviše volite u procesu prodaje, šta najradije radite?

Najzanimljiviji deo je nabavka robe, a najlakši pakovanje i slanje paketa.

Primetili smo da prodajete isključivo putem aukcija. Šta je to što, prema vašem mišljenju, licitaciju izdvaja od uobičajenih načina kupovine po fiksnim cenama?

Na licitaciji nikad ne znate koju cenu će dostići neki predmet. Kupci vole ovaj način kupovine zbog ,,borbe“ i adrenalina koji tada brže radi. Ja vrlo često koristim opciju ,,Kupi odmah“ koja pojedinim kupcima više odgovara.

Bavite se prodajom obuće. Koji modeli su ove sezone najtraženiji i da li kupci vole da kupuju obuću poznatih brendova?

Na početku smo sezone jesen-zima, trenutno su aktuelni kraći modeli čizmica i poluduboke cipele. Najveće interesovanje kupaca je za kožnu brendiranu obuću koju možete naći u najvećem delu moje ponude.    

Da li imate neki predlog ili sugestiju za bolji Limundo?

Limundo tim odlično radi sve poslove vezane za inovacije. Tako da i kad pomislim da bi se nešto moglo unaprediti, to se ubrzo i desi.   

Prodavcu vnvlada zahvaljujemo što je izdvojio vreme za ovaj intervju i želimo mnogo uspešnih aukcija tokom jesenje sezone. 🙂

Celokupnu ponudu ovog prodavca možete pogledati na sledećem linku: https://www.limundo.com/Clan/vnvlada/SpisakAukcija

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh