Početna » LimundoGrad » Knjige za školu u 3 klika

Knjige za školu u 3 klika

Bliži nam se 1. septembar.
Mislim da svi imamo samo jednu asocijaciju u vezi sa ovim datumom – polazak u školu.
Kako što jednostavnije nabaviti udžbenike za školu i “preživeti” septembar? 🙂

Moja ćerka kreće u prvi razred ove jeseni. U maju sam je vodila na testiranje za upis u školu. Pre bilo kakvog upoznavanja, psiholog mi je dao uplatnice za kupovinu kompleta udžbenika. Zanimalo me da vidim koje udžbenike će koristiti, odnosno tražila sam spisak na osnovu kog mi je dala tu uplatnicu. Rekla mi je: “Pogledajte na sajtu škole, trebalo bi da budu od istog izdavača kao prošle godine”. Trebalo bi? Vratila sam uplatnice.
Čini mi se da je bilo jednostavnije kad smo mi bili đaci. Ili ja tada nisam uopšte marila za ove detalje pa mi samo deluje da je bilo jednostavnije? Znalo se da, kada krene škola i kada dobijemo spisak potrebnih udžbenika, roditelji idu na Obilićev venac ili u Kosovsku ulicu i čekaju u redu za knjige Zavoda za udžbenike. I tu smo uglavnom nabavljali sve udžbenike. Preko škole bismo kupili “Veneovu” ili “Ognjanovićevu” zbirku za matematiku i to je to. Sada je sve mnogo drugačije.

U školi mog deteta koriste se uglavnom udžbenici izdavača Klett. Neka druga škola će tražiti da kupite udžbenike Kreativnog centra. A onda, u starijim razredima, imamo pravi izazov u nabavci udžbenika. Za jedan predmet će detetu biti potreban udžbenik jednog izdavača, a za drugi predmet koristiće udžbenik drugog izdavača. A za strane jezike će biti potrebni neki posebni udžbenici stranih izdavača. I za sve to treba da izdvojite između 5.000 i 15.000 dinara.

Kupindo je prava riznica kada su u pitanju knjige i zaista možete po pristupačnijim cenama nabaviti sve što vam je potrebno za svog đaka – ne samo udžbenike već i školsku opremu. Iz godine u godinu na Kupindu je ponuda udžbenika sve bolja, a samim tim raste i prodaja.

Kako bismo pomogli roditeljima da što jednostavnije pronađu udžbenike za svoje dete, imamo jednu vrlo lepu novinu!
Napravili smo filtere za pretragu udžbenika po:

  • razredima,
  • predmetima i
  • izdavačima.

Pogledajte kako to izgleda na Kupindu. Ovakve filtere ćete uskoro videti i na Limundu.

Sada u 3 klika možete doći do udžbenika koji je potreban vašem detetu. 🙂

Prodavci sada imaju zadatak da ažuriraju svoje predmete kako bi ih kupci što lakše pronašli putem pretrage. Ako imate bilo kakvu sugestiju u vezi sa unapređenjima koje smo napravili, slobodno pišite. Pohvale su posebno dobrodošle. 🙂

Ja krećem u potragu, a vi? 

Draga deco i roditelji, želim vam od srca srećan 1. septembar i uspešnu školsku godinu!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Uvedite i filter da li je knjiga : udžbenik ili radna sveska i nemojte da dozvoljavate da jedan oglas sadrži više od jedne knjige !!!

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh