Početna » LimundoGrad » Izmene u opciji „Plaćanje pre slanja“

Izmene u opciji „Plaćanje pre slanja“

Kupujete na Limundu i Kupindu?  Birate opciju „Plaćanje pre slanja“ i podrazumevate da je to uplata na tekući račun. Stupate u kontakt sa prodavcem, tražite da vam dostavi račun za uplatu i dobijete informaciju da prima samo PostNet uplate. Šta sledi? Pa, to zavisi i od prodavca i od vas. Ukoliko ste i vi i vaš saradnik spremni na dogovor, saradnju obavljate lako i uspešno. Ukoliko to ipak nije slučaj, može doći do nesporazuma. Da više ne bi bilo takvih situacija, uveli smo novine u opcijama plaćanja.

Prodavci su do sada birali jednu ili više opcija za način plaćanja i to:

 • Limundo Cash,
 • Plaćanje pre slanja,
 • Plaćanje posle slanja (ukinuto na Limundu, a od danas i na Kupindu)
 • Plaćanje pouzećem,
 • Lično plaćanje.

Kako nam je zadovoljstvo naših članova veoma bitno i kako bismo sprečili eventualne nesuglasice, uveli smo nove opcije plaćanja. Prodavci od danas prilikom postavljanju predmeta mogu birati između sledećih opcija:

 • Limundo Cash,
 • Plaćanje pre slanja (Tekući račun),
 • Plaćanje pre slanja (PostNet),
 • Plaćanje pre slanja (Ostalo),
 • Plaćanje pouzećem,
 • Lično plaćanje.

Preporučujemo da prodavci u Uslovima prodaje preciziraju na koji tačno način plaćanja misle kada izaberu opciju „Plaćanje pre slanja (Ostalo)“.

Šta se dešava sa aktivnim aukcijama na Limundu i predmetima na Kupindu na kojima je ponuđena opcija Plaćanje pre slanja?“

Na svim aukcijama i predmetima gde je bila označena opcija „Plaćanje pre slanja“ sada stoji opcija „Plaćanje pre slanja (Ostalo)“. Smatramo da je ovakvo rešenje jedino ispravno, jer nismo želeli da mi umesto naših članova biramo na koji način žele da se izvrši uplata. Prodavci imaju mogućnost da izvrše izmene na svojim aukcijama i predmetima i da preciziraju na koji tačno način žele da im se izvrši uplata pre slanja.

Pozivamo sve prodavce da iskoriste ovu mogućnost, izvrše izmene na svojim aukcijama i predmetima, a sve u cilju uspešnih i lepih saradnji na Limundu i Kupindu.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

10 Komentari

 1. Pametna stvar jer mi se dešavalo da izlicitiram predmet od 50 dinara a prodavac kaže da nema račun i uplata mora postnetom. Poštarina je 71 dinar i skuplja dara nego mera. Sada bar znam način plaćanja pa ako je postnetom neću licitirati.

 2. Trebali ste da stavite da prodavac na jednom mestu stavi način plaćanja koji bi se odnosio na sve predmete koje prodaje, a ne da to radi kod svakog predmeta ponaosob.

 3. Napokon da ste se setili stvarno mi je dozlogrdilo da se prepucavam da me ucenjuju da moram postnet ili kao limundo dopunu a meni odgovara na tekuci rn jer nema provizije kad nosim po bankama

 4. Uvedite Limundo kes kao jedinu vrstu uplate i nece biti nedoumice. Kupcima ce odgovarati a ostalim nesavisnim prodavcima cete onemoguciti prevaru. SVI sretni !

 5. Zašto sistem ne omogućava da se u opcijama naloga postavi default taj način plaćanja za sve predmete koji nemaju pojedinačno definisan način plaćanja, nego sada moramo svaki predmet pojedinačno da prebacujemo sa „Ostalo“ na recimo tekući račun, koji je najnormalnija moguća opcija za to plaćanje pre slanja…

 6. Dobro je što ste proširili opcije, ali je jako nepraktično što prodavac mora posebno ući u svaki predmet, da bi izvršio izmene. Mnogi imaju nekoliko stotina predmeta, a da ne govorim o onima koji imaju i preko hiljadu. To je ogroman gubitak vremena. Da ste bar ostavili stare opcije, bez unošenja ovog „(ostalo)“, ili pružili mogućnost da prodavac izvrši promenu na svim svojim predmetima kroz jedan unos.

 7. amo neko želi da sebi olakša posao za kratko vreme ažurira veći broj predmeta pročitajte ovo možda pomogne

  http://cafe.limundo.com/thread-60-post-58835.html#pid58835

  ja sam završio za sat vremena 1277 predmeta na kupindu

 8. Kada bi i jedan član kupindo tima lično imao samo preko 20 oglašenih predmeta, ne bi na ovakav način uvodili novine korisnicima. Prosto je neverovatno koliko ne mogu da sagledaju šta ljudima stvarno treba i kako to treba da funkcioniše… Ako nešto ne znaš kao treba da uradiš samo pogledaj kako je rešeno na KP. Toliko.

 9. Nije vam ovo pametno jer stvara način da prodavac ucenjuje kupca sa načinom uplate.

 10. Hvala vam svima na komentarima.
  Sjajan savet je dao @Limubaj.
  Radimo na unapređenju sistema i svakako razmišljamo o opcijama da olakšamo i prodavcima posao
  kada uvodimo ovakve izmene,
  a sve u cilju lakše i bolje saradnje na Limundu i Kupindu.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh