Početna » LimundoGrad » Priče iz LimundoGrada – Limundovci za primer

Priče iz LimundoGrada – Limundovci za primer

Na Limundu i na Kupindu se u proseku dnevno obavi preko 5.000 saradnji. Najsrećniji smo kada Limundovci, izuzetno zadovoljni obavljenom kupovinom ili prodajom, svoje iskustvo podele sa nama. Ovim putem prenosimo vam neke od priča koje su stigle do nas u proteklom periodu.

Prodavac MIMI63 podelila je sa nama pozitivan utisak nakon saradnje sa kupcem:

Za ovolike godine rada svakom svom kupcu sam bar sitnicu poklonila, ali danas sam doživela da dobijem poklon od kupca.
Kupac u zadnjih par meseci kupuje kod mene. Pre par dana dana sam dobila poruku od kupca da ima cveće koje ja nemam i da želi da mi ga pokloni.
Danas sam dobila paket (plaćena poštarina) u paketu sadnice cveća da zasadim, moje saksije u kojima je bilo cveće koje je kupila od mene, kafu, ratluk, suvo grožđe… a najvažnije pažnju. Sitnica… ali sitnice su mozaik života. Mali znak pažnje nekome mnogo znači. Ovo je meni nagrada za rad jer vidim da ljudi poštuju i cene ovo što ja radim.

Kupac je od prodavca minoti kupio predmet za koji je poštarinu platio unapred, međutim kurir mu je naplatio poštarinu i prilikom dostave. Pored toga, predmet nije odgovarao opisanom stanju, pa je zatražena reklamacija. Član minoti je bez pogovora uvažio reklamaciju, a osim što je kupcu vratio novac za predmet, refundirao joj je i troškove obe poštarine i poslao kurira po predmet. Iako je član napravio grešku pri slanju i poslao netestiran predmet, ipak se potrudio da kupac bude zadovoljan i da ne bude na gubitku.

Kupac Bojana_O je sa nama podelila prijatno iskustvo koje je imala u saradnji sa prodavcem:

Ja bih ovde zelela da pohvalim prodavca. Članica iz Beograda, pri ličnom preuzimanju isključivo vama na volju da li ćete preuzeti predmet ili ne, čak i ako je apsolutno savršen! Dakle, praktično online kupovina bez rizika. 🙂 Pri prvoj kupovini nije mi se uživo dopala torba koju sam izlicitirala, dobila sam odgovor ok, nikakav problem, sve najbolje! Pri tome, ni da čuje da nadoknadim proviziju (a nije baš 10 dinara). Naravno, dobih i vrlo lepu pozitivnu ocenu! Sad rado pratim aukcije ove članice i bez straha licitiram!!!

Član njafa48 želeo je da pohvali prodavca NightMare4. Kako je kupac u godinama 🙂 sa Zvezdare je otišao u Leštane po predmet, a fascinirao ga je postupak prodavca, koji je insistirao da ga doveze kući. Ovakav postupak prodavca nam je svima izmamio osmeh na lice, zaista izuzetno obzirno prema kupcu.

Za kraj, jedan veoma dobar gest sa kupčeve strane. Članica pod korisničkim imenom 20121411 želela je javno da pohvali svog kupca suzanagm:

Poštovani Limundo timu,
Želim Vam prvenstveno divan dan, pa sada mogu da pređem na jednu divnu vest.
Kupac je kupio od mene jednu torbu, ja sam proverila torbu, sve je bilo u redu. Poslala sam… Kada ono čudo neviđeno, devojka mi javlja da je zadovoljna torbom, ali da je u torbi našla moj digitalni fotoaparat koji tražim već tri nedelje… Jutros mi je stigao, poslala je, svaka čast.
E sada, ja želim da mi stručno objasnite kako ja mogu članicu da javno pohvalim za poštenje, jer iskreno, ne znam da li bi baš svako uradio tako nešto. Hvala unapred… OVO JE ZA SVAKU POHVALU.
Mnogo Vas pozdravljam, kao tim, ekipu i susretljive saradnike. 😀

Nastaviće se… 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh