Početna » Kupindo » Praznični pokloni iz dobrih razloga

Praznični pokloni iz dobrih razloga

Novogodišnje i božićne praznike svi željno iščekujemo. Da bismo ih učinili lepšim za što veći broj ljudi, organizacija Liceulice udružuje snage sa Kupindom. Predstavljamo vam “Poklone iz dobrih razloga“! Ove jedinstvene poklone možete naručiti u posebnoj kategoriji na Kupindu i svakim novim darivanjem usrećiti ne samo onoga kome je pokon namenjen, već još najmanje jednog korisnika usluga organizacije Liceulice.

Čime se bavi organizacija Liceulice?
Organizacija „Liceulice“ bavi se ekonomskim, socijalnim i kulturnim osnaživanjem pripadnika marginalnih grupa (osobe sa invaliditetom, osobe sa smetnjama u razvoju, korisnici psihijatrijskih usluga, Romi, beskućnici, osobe koje žive u ekstremnom siromaštvu i drugi).
Najpoznatija aktivnost je izdavanje magazina „Liceulice„, koji prodaju pripadnici ranjivih grupa, zarađujući na taj način 50% od svakog prodatog primerka.
Organizacija Liceulice svojim radom utiče na stvaranje uslova u kojima će ljudi sa margina društva moći sami da ostvare prihod i postignu samostalnost.

Koga usrećujem kupujući Poklone iz dobrih razloga?
Pre svega, korisnike usluga organizacije Liceulice – ulične prodavce Marka, Davida, Milutina, Nacu, Mirka, Iliju i mnoge druge.
Zatim brojne dizajnere i poznate ličnosti koje su se do sada uključile u rad i pružile podršku programima Liceulice – Aleksandru Ninu Knežević, Vladimira Stevanovića, Bratislava Milenkovića, Aleksandra Sašu Škorića, Sanju Stojkov, Vanju Vikalo Linnch, Nikolu Puzigaću, jachim.993, Branka Bobića, Andreu Boroš, Janu Vuković, Moniku Lang, Tanju Stevanović i mnoge druge.
I naposletku, sebe i svoje najbliže kojima je poklon namenjen, jer znaju da su deo veće priče, priče koja vraća nadu u bolje sutra za sve nas.

Kako sve mogu da se uključim?
Kupovinom bilo kog od poklona iz dobrih razloga organizacija Liceulice ostvaruje prihod od koga finansira svoj dalji rad. Tokom godine, individualnim i korporativnim donatorima na raspolaganju su: pretplata na magazin „Liceulice“, kupovina nekog od aktivističkih proizvoda (majice, godišnji kalendar za 2017, magneti) i individualne i korporativne donacije.

Uključite se još danas, donirajte u skladu sa svojim mogućnostima, i pomozite nam da zajedno stvaramo bolje društvo za sve!

Zahvaljujući vašoj podršci svakim danom sve više naših građana i građanki može da računa na siguran izvor prihoda, psiho-socijalnu i ekonomsku pomoć.

Kupujući LICEULICE pomažete mnogima, čitajući LICEULICE pomažete sebi.

www.facebook.com/liceulice
www.twitter.com/liceulice
www.liceulice.wordpress.com

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Magnet 100din.
    Postarina od 150-240din.
    ?

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh