Početna » LimundoGrad » [Intervju] TehnonetBeograd – novi uspeh i kruna za 10.000 ocena

[Intervju] TehnonetBeograd – novi uspeh i kruna za 10.000 ocena

Krajem novembra u LimundoGradu je oboren još jedan rekord. Firma TehnonetBeograd stigla je do 10.000 jedinstvenih pozitivnih ocena i time postala prvo pravno lice koje je postiglo ovakav uspeh na Limundu i na Kupindu. Tim povodom popričali smo o njihovim dosadašnjim utiscima, a dobili smo i odlične savete za kupovinu poklona za predstojeće praznike!

Pre tri godine imali smo zadovoljstvo da vas ugostimo i uručimo vam pehar za 5.000 jedinstvenih ocena od kupaca. Da li se od tada nešto promenilo u načinu vašeg poslovanja?
Što se tiče poslovanja na Kupindu, mislim da se nije ništa bitnije promenilo osim što smo značajno uvećali broj predmeta.

Da li članovi žele da kupoprodaje obavljaju lično, ili najveći broj predmeta i dalje šaljete kurirskim službama?
Mislim da je otprilike odnos 50:50 jer smo ipak na relativno prometnom mestu gde je kupcima zgodno i da dođu lično.

Pretežno prodajete u kategoriji Mobilni telefoni, da li možda planirate da proširite prodaju i na druge kategorije?
Naš lager opreme/delova za mobilne, tablete, laptopove i game, uključujući sav alat za elektroničare, mrežnu opremu, razne kablove i konektore i pripadajuću auto opremu broji oko 60 hiljada artikala. Ovaj broj se gotovo svakodnevno uvećava. Iz razloga ekonomičnosti, mi smo odlučili da ne unosimo na Kupindo sve ove artikle nego samo 6-7 hiljada onih koji se najviše traže. Ostalo unesemo samo kada imamo konkretan zahtev kupca za predmetom koji nije unesen. Takođe prodajemo i celokupnu security opremu (video nadzor, alarme i sl.) i unećemo u narednoj godini u ponudu na Kupindu i najtraženije kamere/snimače za video nadzor, alarme, kontrole ulaza i sl.

Koje predmete iz vaše ponude kupci najčešće traže?
To su svakako delovi za mobilne, pre svega tačevi, stakla, baterije, poklopci. Zatim oprema za mobilne, kao npr. silikonske maskice, folije, zaštitna stakla, punjači, slušalice i sl. Velika je potražnja i za laptop punjačima koje prodajemo nekoliko godina i odlično su se pokazali.

Da li biste mogli da nam preporučite nekoliko artikala iz svoje ponude?
Pre svega, svakome bih preporučio da zaštiti mobilni silikonskom maskom i folijom/staklom ili nekom futrolom na preklop. Isto se odnosi i na tablet, imamo veliki izbor futrola za njih. Ispod svakog laptopa poželjno je imati kuler jer smanjenje temperature ubrzava rad i čuva bateriju. Za Novu godinu možete razmisliti o korisnim poklonima u vidu raznih game džojstika, auto-kamera, slušalica, auto-držača, lampi za diskretno čitanje ili setova šrafcigera i drugih alata za sve elektroničare…

Firmi TehnonetBeograd želimo još mnogo uspešnih saradnji i pozitivnih ocena u LimundoGradu!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

3 Komentari

  1. Svaka cast ovoj firmi kao prvom pravnom licu sa jubilarnim brojem ocena.

  2. Sve čestitke! Želim vam još više uspeha! 🙂

  3. Želim im da dostignu broj od 100 000 pozitivnih ocena!
    Pozdrav za njih, redovno svraćam

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh