Početna » LimundoGrad » 2016. godina u LimundoGradu

2016. godina u LimundoGradu

Godina 2016. bila je veoma važna za sve nas u LimundoGradu. Brojni događaji, noviteti i lepa iskustva sa Limundovcima obeležili su našu svakodnevicu:

Ispraćamo 2016. godinu deleći sa vama nekoliko zanimljivih podataka Limunda i Kupinda. Kolega Ivan pomogao nam je izvukavši aukcije i prodaje koje su se istakle prema sledećim kriterijumima:

Aukcija na kojoj su Limundovci najviše licitirali bila je aukcija na kojoj su se prodavali zvučnici – čak 524 ponude je dato tokom trajanja licitacije;

Aukcija koja je ove godine dostigla najvišu cenu – 500.000 dinara, pokrenuta je u kategoriji Numizmatika pod nazivom Dolar United States of America 1799;

Predmet sa najviše kupljenih komada na lageru na Kupindu, pored naše selotejp trake koju smo od ove godine počeli da prodajemo u Kupindo prodavnici je Frozen peškir. Na trećem mestu su sanke za decu.

Najskuplji predmet kupljen preko „Kupi odmah“ opcije na Limundu bio je desktop računar, prodat za 68.001 dinar.

Želimo da 2017. godina svima donese mnogo uspešnih aukcija, lepih kupoprodaja i da naša zajednica nastavi da raste i da se razvija.
Za kraj, u ime uredništva bloga i celog LimundoGrad tima želim da vam se zahvalim što ste pratili naše tekstove i učestvovali u diskusijama putem komentara. Čitamo se i naredne godine!

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

4 Komentari

 1. ova suva statistika je vazna zbog?

 2. Uopste nisu tacni podatci naveli ste da je najskuplji predmet prodat preko opcije kupi odmah trpezarijski sto za nekih 23000 din???? Ja sam prodao racunare recimo od 64000 i 68000 din preko kupi odmah opcije a verujem da ima ljudi koji su prodali i skuplje predmete.Dole su vam linkovi.
  https://www.limundo.com/kupovina/HP-Envy-Core-i7-4770-16-gb-ram-SSD/50519071

  https://www.limundo.com/kupovina/Gamer-i7-3770-GTX680-SSD-10-gb-ram/50519155

 3. Cestitam celom timu Novu 2017.godinu i da u njoj docekate i milionitog clana. Zelim vam i stogodisnjicu, pod jednim malim uslovom, da tada jos uvek budem vas clan. Ako ovim tempom nastavite za 10 godina ce biti vise Limundovaca nego stanovnika u Srbiji.

 4. Jovana Milenković

  @Ljube79
  Dobar dan i srećni praznici!

  Izvinite što ste čekali na odgovor. Proverili smo i zaista jeste došlo do greške, tako da je sada u tekst uneta Vaša aukcija. Hvala Vam što ste nam skrenuli pažnju. Pozdrav.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh