Početna » LimundoGrad » Limundovci prodaju za vas

Limundovci prodaju za vas

LimundoGrad ima preko 800.000 članova. Neki se još uvek nisu oprobali u prodaji. Razlozi za to mogu biti razni – nedostatak vremena, nepoznavanje procesa i strah od nepoznatog…… Za sve one koji imaju stvari za prodaju, ali se ne odlučuju na to, uveli smo novu opciju na Limundu i Kupindu – Limundovci prodaju za vas. Šta je to?

Limundovci_prodaju_za_vas

 

Imate neki predmet koji vam više ne treba. Želite da ga prodate. Ne biste to vi da radite (iz bilo kog razloga). Imamo rešenje. Pogledajte spisak svih prodavaca koji su spremni da prodaju za vas. Važno je napomenuti da su ovo vrlo iskusni i pouzdani LimundoGrad prodavci. Kako smo još uvek u test fazi ove opcije, za sada su na spisku samo prodavci iz Beograda, Niša, Novog Sada i Subotice.

Kada otvorite stranu, videćete sledeće podatke:

 • korisničko ime člana;
 • grad iz koga je prodavac – informacija je važna ukoliko želite da sarađujete sa članom koji je iz istog mesta kao i vi, kako biste smanjili troškove, a time i uvećali svoju zaradu;
 • broj ocena – govori o pouzdanosti prodavca i broju uspešnih saradnji koje je imao u LimundoGradu;
 • kategorije u kojima prodaje – prodavci upisuju kategorije u kojima žele da prodaju predmete;
 • kontakt – da biste se sa prodavcem dogovorili oko saradnje.

Preporučujem da prvo pogledate iz kog je grada prodavac, a zatim i u kojim kategorijama prodaje. Kada nađete onog prodavca s kojim želite da uspostavite saradnju, kliknite na dugme „Kontaktiraj člana“ kako biste uspostavili kontakt.

Limundo i Kupindo posreduju samo u transakcijama koje su potvrđene direktno na sajtovima, što znači da u ovom slučaju ne učestvujemo u dogovoru koji postignete sa saradnikom.

Potražite svog prodavca već danas i zaradite!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

8 Komentari

 1. Ja i dalje ne kapiram kako to funkcionise. Ako moze neko da objasni.

 2. POŠTOVANJE,

  IZVINITE ZATO ŠTO PIŠEM VELIKIM SLOVIMA(IMAM PROBLEM SA VIDOM).

  JA SAM INVALID I SLEPIM ZBOG NEKIH AUTOIMUNIH BOLESTI.
  NA RELACIJI SAM BOLNICA-KUĆA.
  ZATO ČESTO, ŠTO LIMUNDO, ŠTO JA, PREKIDAMO AUKCIJE.

  OVU AKCIJU DOŽIVLJAVAM BUKVALNO KAO POMOĆ,
  ZATO ŠTO PRODAJEM ZA KUPOVINU LEKOVA.

  MOLIM VAS, UKOLIKO NEKO ŽELI DA MI POMOGNE PUTEM OVE AKCIJE DA MI SE JAVI.

  NISAM PREVARANT, LOPOV….SAMO BOLESNIK.

  OVDE SAM ZA SVAKI DOGOVOR.

  UZ ZAHVALNOST I NADAM SE RAZUMEVANJE,
  SA POŠTOVANJEM,
  GORDANA-DJERONIMO

 3. Može pojašnjenje? Jel to samo određeni prodavci ili ko hoće? Navedite kriterijume i propozicije.

 4. Šta ako prodavac ne isplati novac, kako se zaštititi?!

  Sve najbolje.

 5. Gordana kako da stupimo u kontakt povodom saradnje?

 6. Pozdrav
  Ja se bavim crtanjem i imam na stotine crteza za koje mislim da imaju umetnicku vrednost, bez obzira sto je forma prosta. Svi crtezi, osim par desetina, su uradjeni grafitnom olovkom. Jedini nacin da ih prodajem je upravo preko interneta, odnosno limunda, jer zivim u malom mestu koje je udaljeno od vecih gradova.
  Dejan Petrovic
  Arilje

 7. Postovanje,
  ni najmanje nisam zainteresovan za ovaj vid saradnje, robu koju prodajem sam nabavljam ali moram da prokomentarisem da nije u redu odluka Limunda da samo clanovi iz 4 velika grada mogu ovo da rade.
  Iz manjeg sam grada, imam oko 2500 pozitivnih ocena i zasto neko kao ja ne bi mogao da prodaje neciju robu ako mu takav vid poslovanja odgovara? Limundo je valjda cela Srbija…

 8. A šta čemo sa reklamacijom ukoliko kupac nije zadovoljan predmetom…Prodavci sa dobrom reputacijom treba rizikuju sa ko zna kakvom robom ..Sa novijim pravilima o reklamaciji ne mogu da garantujem ni za svoje predmete a kamoli za tuđe…To što je u svakom slučaju reklamacije prodavac automatski kriv i mora bezpogovorno da pristane na zahteve kupca neće vam poboljšati prodaju ali će oterati većinu prodavaca…Nekada je od limundo tima postojala neka vrsta arbitraže i kupac je plaćao poštarinu u jednom smeru i bilo je manje reklamacija ..Sada smo prepušteni milosti kupaca a vi ste nadležni samo za svoju proviziju…
  Bilo bi dobro da se konsultujete sa dugogodišnjim prodavcima kako poboljšate rad sajta
  Bolje savetujte ko ima viška predmeta da ih nosi na buvljak ili ih bar besplatno povežite sa prodavcima ne morate baš iz svega da izvlačite korist a prodaju prepustite onima koji se u to razumeju
  Verujem da nećete objaviti ovaj komentar..ali neka ..

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh