Početna » LimundoGrad » Koliko je poverenje zapravo važno?

Koliko je poverenje zapravo važno?

file-page1U sredu, 16. novembra, u hotelu Metropol održana je završna konferencija projekta „Razvoj elektronskog poslovanja“.
Ovom prilikom predavači su sumirali utiske i predstavili rezultate dvoipogodišnjeg rada na projektu,
čiji je cilj bio da se koncept elektronske trgovine, elektronskog poslovanja i digitalnih aplikacija približi malim i srednjim preduzećima.
Jednu od brojnih inicijativa realizovanih tokom projekta predstavljaju i E-Trustmark sertifikati, odnosno oznake poverenja koje su tokom konferencije svečano dodeljene malim i srednjim preduzećima i preduzetnicima.
Ponosni smo što su Limundo i Kupindo sajtovi ispunili uslove za dobijanje ovog priznanja.

 

Šta je E-Trustmark?
E-Trustmark je oznaka, slika ili logo u elektronskoj trgovini koji se prikazuje na vebsajtu neke organizacije čime se potvrđuje da je taj vebsajt bezbedan za trgovinu.

 

Shodno tome, jedna od centralnih tema konferencije bilo je poverenje kod potrošača, koje je ujedno i važan deo našeg manifesta.
Na internetu se danas većina kupovina obavlja putem preporuke, odnosno na osnovu iskustva koje su drugi imali sa nekim proizvodom/firmom.
Međutim, smatramo da se poverenje gradi celokupnim iskustvom koje potrošač doživi prilikom procesa kupovine i zbog toga ono prožima svaki njen segment.

U LimundoGradu se svakodnevno trudimo da održimo poverenje koje nam Limundovci pružaju. Želja nam je da se osećaju sigurno i da im boravak na sajtovima bude prijatan. Pored Limundo i Kupindo zaštite koju nudimo i Limundo Cash sistema koji obezbeđuje 100% sigurnu kupovinu, naša korisnička podrška svakim danom komunicira sa Limundovcima kako bismo zajedno i u što kraćem roku rešili sve nedoumice. Verujemo da je priznanje koje smo dobili upravo rezultat višegodišnjeg truda na ovim poljima.

Prenosimo vam deo atmosfere i utiske sa konferencije:

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

  1. Čestitam Limundo timu na dobijenom sertifikatu jer ste ga zaslužili.
    Posle ličnog upoznavanja celokupnog tima još sam uverenija u svoje mišljenje. Ne znam kako je na drugim sajtovima, ali na ovom ni posle niza godina mog rada kao uglavnom prodavac nisam doživela da sam se razočarala.

  2. Jovana Milenković

    @silvanav
    Hvala Vam mnogo, zaista nam je drago kada čujemo da se tako osećate i nadamo se da ćemo sarađivati još dugi niz godina. Veliki pozdrav!

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh