Početna » Limundo » Ne mogu da čekam završetak aukcije, hoću da kupim odmah!

Ne mogu da čekam završetak aukcije, hoću da kupim odmah!

Dosadilo vam je da čekate na završetak aukcije, nervirate se jer ne znate da li ćete uspeti da pobedite, ne volite neizvesnost, kupujete poklon za prijatelja kome je rođendan za 3 dana… Tražite brži, lakši, jednostavniji način kupovine na Limundu? Postoji idealna opcija za ove situacije, kao i za mnoge druge koje nismo pomenuli.

Limundo nudi dva načina kupovine predmeta:
1) Licitacija i čekanje na završetak aukcije, kao i neizvesnost pobede;
2) Kupovina odmah bez čekanja, sigurna pobeda.

Prodavac uvek može dodati opciju Kupi Odmah ukoliko nema ponuda na aukciji. Ako ima, nije moguće dodati opciju Kupi Odmah. Pogledajte da li aukcija ima opciju, da li ima ponuda. Ako nema, slobodno javite prodavcu kako bi dodato brzu kupovinu.

Ovo su koraci za kupovinu bez čekanja (ako ne volite da čitate, preletite pogledom preko slika, biće dovoljno da razumete kako se kupuje odmah na Limundu):

1) Kako pronaći aukcije koje imaju opciju Kupi odmah?
Kliknete na odgovarajuću kategoriju, odaberete potkategoriju i sa leve strane štiklirate Kupi odmah filter (nemaju sve aukcije opciju brze kupovine). Sajt izlistava aukcije koje ste filtrirali, one su poređane jedna ispod druge. Pored slike i opisa vidite i trenutnu cenu predmeta, kao i cenu za Kupi odmah opciju.

blog1blog2

2) Gde je dugme za brzu kupovinu?
Kada ste pronašli predmet koji želite da kupite, kliknite na naslov aukcije i otvoriće vam se ceo prikaz predmeta, sa slikama, opisom i opcijama za kupovinu.  Tu se nalazi polje za unos cene i pored je zeleno dugme „Licitiraj“ (u ovom slučaju ono vas ne interesuje i njega ne dirate). Odmah ispod je deo koji je vama potreban – plavo polje Kupi odmah.
Na slici ispod primetićete da postoje tri polja:
–  sivo polje (cena za 1 komad tog predmeta)
– belo polje u kojem birate koliko komada želite i
– plavo dugme Kupi Odmah.

blog31blog3

3) Šta radim kada pronađem dugme Kupi odmah?
Proverite cenu (u sivom polju). Razmislite da li želite 1 ili više komada (ako prodavac nudi tu mogućnost). Kliknite na plavo dugme Kupi odmah. Ukoliko ste se odlučili za više komada, kliknite na padajući meni pored reči „1 komad“ i otvoriće se mogućnost da odaberete koliko komada tog predmeta želite.

blog4

4) Da li završavam kupovinu jednim klikom na dugme Kupi odmah?
Ne završavate, postoji još samo jedan mali korak. Kada kliknete na plavo dugme, automatski se otvara novi prozor gde vas još jednom pitamo da li želite ovaj broj predmeta, po datoj ceni. Odlučujete da je to to i kliknete na zeleno dugme Kupi odmah.

blog5

Time ste završili kupovinu. Čestitam! Predmet je vaš! Sada možete da odahnete. Uživajte kupujući na Limundu, a mi smo tu da se potrudimo i vaše želje pretvorimo u jednostavnu i prijatnu stvarnost.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

  1. To je sjajna stvar što ste uveli, svi u porodici smo zadovoljni i odgovara nam. Jedan lep predlog: mislim da bi bilo sjajno i da uvedete u budućnosti onu opciju kao Reserve price, tj da prodavac može staviti odredjenu cenu tj sumu ispod koje proizvod neće biti prodat ako je dostigne. Šta vi mislite, jel vam se svidja takva mogućnost? Mislim da bi bila od velike koristi.

  2. bilo je krajno vreme, u 50% odustanem i ne sacekam kraj aukcije. Malo vam je komplikovana procedura, ali drzim da nije moglo bolje.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh