Početna » LimundoGrad » [Akcija] Udžbenici i školski pribor – uštedite na Kupindu!

[Akcija] Udžbenici i školski pribor – uštedite na Kupindu!

Na pragu nove školske godineNova školska godina se polako bliži i potražnja za udžbenicima raste iz dana u dan. Svesni smo da je za ovu priliku roditeljima potrebna veća suma novca i da nije lako izdržati sve troškove koji prate početak škole.
Kupindo sa preko 40.000 udžbenika u ponudi predstavlja možda i najveću prodavnicu udžbenika u Srbiji. U ovom postu za vas ćemo  izdvojiti prodavce sa većim asortimanom kod kojih možete nabaviti sve što je vašem detetu potrebno po povoljnim cenama.
Sve knjige podeljene su po razredima, na osnovnu i na srednju školu, a pored toga možete pronaći i prigodnu lektiru, kao i knjige za predškolski uzrast.

Uz saradnju sa prodavcima, do 10. septembra traje akcija u toku koje ćete moći da kupovinom udžbenika ostvarite dodatne pogodnosti!

 

Premium član bUnT prodaje udžbenike i lektire i uz kupljeni udžbenik poklanja svesku A5 po izboru (na kvadratiće, na linije ili praznu);

 

U Dućanu firme alfnovisad pronaći ćete veliki izbor školske opreme: rančeve, pernice, kompletan školski pribor – za sve kupovine preko 2.000 dinara kupac dobija na poklon olovku, gumicu, svesku i besplatnu poštarinu.

 

Kod prodavca KsenijaJanicijevic ćete dobiti besplatnu poštarinu ako kupite tri ili više udžbenika iz ponude:

 

Član draganmicko za tri i više udžbenika vrednosti veće od 600 dinara takođe nudi besplatnu poštarinu. Ukoliko kupite 6 udžbenika platićete samo 5, jer ćete najjeftiniji dobiti na poklon:

 

Prodavac seldon ima jednu od najbrojnijih ponuda udžbenika na Kupindu – ukoliko kupite knjige u vrednosti većoj od 1.000 dinara prodavac će vam ih besplatno poslati preporučenom tiskovinom;
Prodavac utrendu nudi popust od 10% za dva ili više kupljenih udžbenika.

 

Predlažemo da pogledate i ponudu još nekoliko prodavaca:
Firma decjisajt u svojoj ponudi ima rančeve koje možete kupiti po izuzetno povoljnim cenama
Firma sridsigma u svom Dućanu prodaje nove udžbenike i lektire;
Dućan prodavca madena;
Ponuda Premium člana piktorija;
Premium prodavac vladanb;
Premium član miloradd prodaje udžbenike u svom Dućanu;
Ponuda člana MaliSkene.

Pronađite brzo i povoljno udžbenike za svoje dete i obezbedite mu ugodan početak školske godine. 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Lepa je ova akcija, na udzbenicima se dosta potrosi. Ne znam zasto drzava ne reaguje i naredi da udzbenici budu predati roditeljima u elektronskoj verziji. U stvari znam zasto, mnogi bi izgubili velike profite

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh