Početna » LimundoGrad » Najtraženiji u LimundoGradu

Najtraženiji u LimundoGradu

LimundoGrad porodica

Odavno je prošlo vreme kada su Limundo i Kupindo bili male i slabo posećene internet stranice. Danas se LimundoGrad može pohvaliti sa preko 5 miliona poseta i 100 miliona pregledanih strana mesečno. Kada tome dodamo milione predmeta koji se kod nas mogu pregledati i kupiti, dolazimo do pitanja: šta bi u ovoj masi predmeta moglo da bude najzanimljivije? Možda bi u ovome mogao da nam pomogne koncept kraudsorsinga (crowdsourcing) – metode korišćenja sposobnosti zajednice za rešavanje nekog problema. U konkretnom slučaju oslonićemo se na mišljenje LimundoGrad zajednice.

Lenja vreća

Na Kupindu je daleko najželjenija kategorija Za kuću i baštu. Pri letnjim vrućinama svako od nas poželi da se opusti, možda baš u ovakvoj „vreći za lenčarenje„. Mnogi su poželeli da se opuste u ovakvoj fotelji. Da nas u tome ne bi ometali nezvani gosti iz sveta insekata, postavimo zavesu. Odnos cena/kvalitet je ovu garnituru na rasklapanje stavio među najtraženije predmete na Kupindu. Veoma su popularni i pamučni peškiri.

U kući postoji i kuhinja, a tamo dobro dođu IKEA proizvodi, recimo ove maštovite viseće police, ili veoma sličan stalak za sušenje sudova. U pripremi hrane mogu da pomognu ovakve makaze za sitno seckanje biljnih sastojaka. Oko dezerta mogu da pomognu kalupi za sladoled. Sve se ovo servira se na trpezarijskom stolu.

Titula najtraženijeg predmeta u kategoriji Tehnika pripada grejnoj foliji. Mnoge je inspirisala ova sušara i pušnica. Tu je i čuveni aparat za savijanje sarme o kome je i ranije bilo reči. Da među članovima imamo i potencijalne tajne agente svedoči popularnost špijunskih kamera. 🙂

Dečja radost

Oni koji razmišljaju o zabavi svoje (i komšijske!) dece, razmatraju kupovinu tobogana. U svetu računara vlada potražnja za DDR2 memorijom. Mnoge je privukao tečni metal grafit, zgodan za popravku elektronskih komponenti, kao i za eksperimentisanje.

Prema mišljenju LimundoGrađana najzanimljivija aukcija na Limundu trenutno je komoda sa Belog dvora. Kolekcionarski komadi nameštaja, kao ovo barokno ogledalo-duborez, nalaze se u mnogim listama želja. Osim nameštaja, na Limundu se najviše traži tehnika. Primeri su zamrzivač sandučar i mašina za sušenje veša. Dominaciju bele tehnike mogla bi da naruši, recimo, Philips mini linija, ili Canon 400d foto-aparat.

Među najtraženijim aukcijama predstavnik kategorije Računari je Apple iMac 24″, a sledi ga laptop HP G62 i3. Kod aksesoara se, zahvaljujući privlačnom dizajnu ili pristupačnoj ceni, istakla Mango plava torba. Da kolekcionarski predmeti, u ma kojoj kategoriji se nalazili, privlače veliku pažnju svedoče i pozlaćeni francuski upaljač Dupont ili mesingani brodski durbin.

Interesovanje za odevne predmete i obuću je na Limundu tradicionalno veliko, ali je ponuda adekvatna, a i ne odgovara svaka cipela svačijoj nozi, pa se pojedinačni predmeti manje ističu nego u nekim drugim kategorijama. Ipak, i ovde se mogu naći neki primerci koji su zavredeli veću pažnju od drugih. Sezona je sandala, pa ne čudi povećano interesovanje za njih. Po lepom vremenu se lakše odlučujemo za rekreaciju i kampovanje, a svi znamo da je od svih sportova najzdravije plivanje.

LimundoGrad je dinamično mesto i ove liste se menjaju iz časa u čas, a sve to menjate vi! Šta je prema vašem mišljenju najzanimljivije u ponudi Limunda i Kupinda?

 

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh