Početna » Limundo » Zanimljive aukcije u e-mail obaveštenju

Zanimljive aukcije u e-mail obaveštenju

zanimljive-aukcije-featured

Pre nešto više od mesec dana, napravili smo jednu malu izmenu na Limundu. Radi se o tome da se, u svakom e-mail obaveštenju da je stigla na Limundo poruka, pri dnu pojavi par aukcija. Najiskusniji Limundovci su tu izmenu odmah primetili i pitali se koje aukcije se pojavljuju i zbog čega. U ovom blog postu, podelićemo sa vama više informacija o celoj ovoj priči, koje se aukcije tu nalaze, čemu sve to i koji su nam dalji planovi u vezi sa ovom i mogućim sličnim izmenama.

Nešto više o ovoj izmeni

Od 13. aprila u svakom e-mail obaveštenju o novoj Limundo poruci, pored same poruke, pri dnu se pojavi i par aukcija (tačnije, šest aukcija). Cilj nam je bio da do Limundovaca dođu neke aukcije za koje mi, na osnovu parametara sa sajta, smatramo da mogu biti zanimljive. Potencijalni kupci bi lako došli do nekih aukcija za koje Limundo sistem (a i drugi Limundovci) smatraju da su zanimljive. Prodavci koji postavljaju kvalitetne aukcije dobili bi veću vidljivost svojih aukcija i samim tim veću zainteresovanost i višu cenu za svoje predmete.

Koje su vam to aukcije bile zanimljive?

Aukcije na koje su Limundovci najviše kliktali poređane su redom:

Galaxy s3 original

154 korisnika

Primećujemo da Limundovci više klikću na aukcije koje:

  • imaju više bidova (jer im je niža početna cena)
  • imaju dobar naslov
  • imaju dobru prvu (naslovnu) sliku

Koje aukcije se dodatno reklamiraju na ovaj način?

Sistem na osnovu određenih parametara koje je Limundo tim definisao prikazuje aukcije u e-mail poruci. Ove parametre nećemo moći da sasvim jasno podelimo zbog mogućih zloupotreba. Ovi parametri nisu fiksirani već će se dorađivati na osnovu rezultata koji se dobijaju. U svakom slučaju, da bi se i vaša aukcija prikazala na ovaj način, tj. dodatno reklamirala, potrebno je da bude zanimljiva Limundovcima. Šta bi to praktično značilo? To su aukcije koje imaju više bidova (ne i obavezno), imaju opciju Kupi odmah, imaju veći broj posmatrača, imaju jednu bilo koju promo opciju. Pored toga, jako je važno da akcija ima primamljiv naslov i da ima veoma dobre slike (ovo naročito važi za naslovnu – prvu sliku).

Koji su dalji planovi?

Planiramo da ovakav sistem dalje razvijemo na samom Limundu, a i Kupindu. Želja nam je da prodavci koji se trude tako što ulažu dosta svog vremena u postavljanje novih aukcija, koje su zbog toga kvalitetnije i zanimljivije Limundovcima, na ovaj način budu nagrađeni. Takođe, želja nam je i da kupcima znatno olakšamo način da dođu do onoga što je dobro za kupovinu na Limundu!

Kao i uvek, znače nam vaši predlozi i sugestije, pa budite ljubazni da ih ostavite u komentarima ispod. Hvala!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh