Početna » LimundoGrad » Da li ste već isprobali novu opciju Moj Dućan?

Da li ste već isprobali novu opciju Moj Dućan?

U utorak 31. maja, tačno na šesti rođendan Kupinda, pustili smo novu opciju pod nazivom Moj Dućan. Preko 700 članova je do sada aktiviralo i isprobalo kako radi ova opcija. Da li ste i vi među njima? 🙂 Ako niste, ne brinite, možete je već danas aktivirati po promotivnoj ceni od 1 din, u trajanju od 15 dana (kliknite ovde za aktivaciju).

Pre nego što navedemo koje su prednosti nove opcije, pogledajte kako su neki Limundovci sredili svoje prodavnice:

gembird-shop
sridsigma
alfnovisad

 

Prikaz Limundo i Kupindo predmeta na istom mestu

sridsigma

Dućan člana sridsigma

Bez obzira na to da li prodajete na Limundo ili Kupindo sajtu, ili pak na oba istovremeno, ova opcija omogućava da se svi predmeti prikažu na jedinstvenoj stranici. Potencijalnim kupcima će biti dovoljno da kroz Limundo ili Kupindo tab izaberu koje predmete gledaju, a vi ćete u kontrol panelu imati mogućnost da podesite koji sajt se prvi prikazuje kada kupac dođe na vaš Dućan. Dućan poseduje i opciju kojom birate da li će predmeti biti prikazani kao grid ili kao lista, u zavisnosti od toga šta vam se više dopada ili šta više odgovara tipu predmeta koji prodajete.

Bolja promocija vaših predmeta

Dućan će biti linkovan na više mesta na Limundo i Kupindo sajtovima. Na taj način će mnogo više potencijalnih kupaca imati mogućnost da poseti vašu „prodavnicu“ i pogleda predmete. Pre svega, svaka vaša aukcija ili Kupindo predmet imaće sa strane link koji će voditi do vašeg Dućana, a ikonica će se pojavljivati i na vašem profilu. Pored toga, na naslovnim stranama Limunda i Kupinda postoji prečica koja će voditi ka spisku svih Dućana koji su trenutno aktivni, pa će kupac moći da ih pogleda.

Dobijate jedinstvenu adresu (poddomen)

Kada aktivirate Dućan dobijate preglednu i kratku adresu, odnosno poddomen na našem sajtu. Adresa će uvek biti u formi vašekorisničkoime.Kupindo.com. Prednost kratke adrese jeste što je možete lako deliti na društvenim mrežama, poslati prijateljima da pogledaju vaše predmete ili je odštampati na vizit karti ili flajeru koji šaljete kupcima. I sve to u samo nekoliko klikova! Skoro kao da imate sopstveni sajt, samo lakše – zar ne? 🙂

Lakše (i lepše!) predstavljanje Limundo zajednici

Dućan vam omogućava da se na jednostavan i elegantan način predstavite zajednici od preko 770.000 Limundovaca. Možete dodati kratak opis o sebi, profilnu (npr. svoju) fotografiju ili logo vaše kompanije, veliku fotografiju sa određenim natpisom ili motivima, kao i veći broj fotografija koje će se prikazivati na slajderu. Fotografije možete koristiti i tako da velikim slikama odmah sugerišete kupcu šta se sve nalazi u vašoj ponudi, da nudite besplatnu dostavu, da su neki predmeti na sniženju i slično.

Vizuelno prilagođavanje Dućana prema vašoj želji

Dućan ima veći broj opcija kojima ga možete vizuelno prilagoditi vašim potrebama ili ukusu. Možete birati boju, šaru u pozadini, prikaz Dućana celom širinom ekrana ili samo u sredini i slično. Da biste iskoristili sve prednosti postavljanja fotografija, predlažemo da ispoštujete preporučene dimenzije koje smo naveli u kontrol panelu. Fotografije možete sređivati putem bilo kog alata za obradu, a ukoliko ga ne posedujete, možete koristiti besplatnu i veoma dobru alternativu Pixlr editor (ne morate skidati program, fotografija se sređuje na samom sajtu). Pogledajte i uputstvo koje smo mi pisali.

Unapređenja u budućnosti

U planu nam je da dalje unapređujemo Dućan i tu su nam posebno značajni predlozi Limundovaca. Neke od ideja o kojima smo razmišljali jesu da vlasnici Dućana dobiju detaljniju statistiku poseta, mogućnost da fotografije u okviru slajdera budu linkovane ka njihovim Limundo ili Kupindo predmetima, opcija za štikliranje odlaska na godišnji odmor (kako bi potencijalni kupci imali informaciju da će se saradnja malo produžiti), dalje unapređenje stranice sa spiskom svih Dućana (npr. opcija da se Dućani mogu sortirati po broju ocena, broju predmeta) i tako dalje.

Da li postoji neka opcija koju biste vi voleli da vidite u Dućanu? Da li ste pronašli neki Dućan koji vam se posebno svideo? Podelite sa nama utiske u komentarima! 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

7 Komentari

 1. Zaista nam je ovo trebalo. Konačno.

 2. Hvala sto ste izdvojili moj ducan 🙂

 3. Miloš Grabić

  @KRISTIOLA
  Nema na čemu, dopao nam se! 🙂

 4. Nije mi pospešilo prodaju. Džabe sve.

 5. Pogorsalo mi je prodaju jer su premium prodavci vidno povlasceni, sto je logicno jer ko je lud da preskoci 700 ljudi s 1000+ pozitivnih da bi zavirio bas u moj profil s bednih 200+ ?
  Po meni ovo je velika nepravda, mogli ste da organizujete s preteznom kategorijom, ili da se doplati da budes u prvih 50 ili da se rotira kao oglasi…. Ili da nema te liste vec da napravite posebno kao oglasindo… Ovako nema smisla i ako mi prodaja nastavi ovako da opada ja cu stvarno morati da odustanem jer nemam racunicu vise me kosta da vrtim aukcije nego sto zaradim … Nevezano za ovo ali da dodam kad vec pisem- mogli bi ste bar da vratite onih 10 besplatnih za sve kategorije a ne samo za odabrane.

 6. Majo, hvala na komentaru. Stranicu sa spiskom komentara ćemo dodatno unapređivati. U planu nam je da uvedemo i drugačije kriterijume sortiranja i prikaza. U međuvremenu smo pustili prečice za Dućane u samu pretragu predmeta na sajtu, pa je time i vaš Dućan dodatno promovisan.

 7. Ovo je potpuno beskorisna opcija jer ne mogu da vidim niciji ducan, samo mi nudi da napravim svoj, iako nisam trenutno ni ulogovana.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh