Početna » LimundoGrad » Šta obući, a da se posle ne pokajete?

Šta obući, a da se posle ne pokajete?

Bliži se jedan od najbitnijih dana u dosadašnjem životu tinejdžera. Možda će devojke ovaj dan shvatiti ozbiljnije od momaka, ali svakako bi i oni trebalo da se pozabave svojim izgledom u toj posebnoj noći, noći mature. Sećam se svoje maturske večeri, svega je tu bilo, raznih kreacija koje te devojke sada ne bi sigurno imale hrabrosti da ponesu na sebi. Mada momci uvek te večeri budu svedeniji i elegantniji, kada biste ih pitali većina njih možda i danas posle više godina i decenija ništa ne bi menjala na sebi. Zavidim im, jer mi žene kao žene, nikad nismo zadovoljne…

mature-by-zorannah-3Svakako podržavam one koji su spremini da na sebi ponesu nešto nesvakidašnje ili ono što do tog momenta nisu pomislili da će nositi. Jedinstvenost u tom smislu je obavezna, da li će to biti samo detalj ili cela odevna kombinacija svakako su za poželeti. Sećam se svoje male mature. Jeste to bilo pre mnogo godina, pa se teže prisetim šta su drugi imali na sebi, ali se jako dobro sećam da sam bila jedina devojčica u patikama. Po mišljenju mnogih tada čudan izbor, ali i dan danas se ne kajem zbog toga, jer nisam kao svoje vršnjakinje lomila noge te večeri na ogromnim potpeticama, koje ni one same nisu do tada obule.

Oni koji prate muške modne trendove znaju da su sada u modi leptir mašne ili kravate svih boja i dezena, koje mogu upotpuniti celokupan doživljaj i dodati malo elegancije celoj kombinaciji. Momci, ne ustručavajte se da obučete košulju sa elegantnim bermudama i cipelama. Kako svetski modni portali pišu, ovo je jedna od ovosezonskih modnih pobeda. Svakako više priliči vašim godinama. Ostavite odela i smokinge za neke kasnije godine, biće vam istih preko glave.

 

Drage devojke molim vas da izbegavate satenske haljine, one nisu niti će ikad biti IN. Svakako ćete se ovim izborom kad tad pokajati. Ne mora to uvek striktno biti haljina, može biti neka dobra suknja koju ćete ukombinovati sa atraktivnom bluzom.

Baletanke i japanke su obavezne za poneti! Biće vam preko potrebne u jutarnjim časovima kada se zaputite na neki od gradskih splavova sa oteklim stopalima, kao posledica visokih potpetica.

Favim.com-clothes-cute-pastel-714288Modni trend ove sezone definitivno su pastelne boje, sa kojima ne možete pogrešiti, jer kad budete pogledali sliku za par godina jednostavnost u boji vaše kombinacije, biće vam drago što će i dalje to biti nosivo i uvek u trendu. Crna haljina nema greške, to je bio moj izbor za veliku maturu i mogu vam reći da danas kada pogledam fotografiju, nisam tako loše izgledala. Naravno ukoliko se odlučite za jednostavnu i svedenu kombinaciju, predlažem da to oplemenite nekim upečatlljivim detaljem, kako to veče nije kao i svako drugo. To može biti neki nakit ili torbica, marama i ešarpa, ili pak neki aksesoar za kosu, bilo šta što može razbiti monotoniju izgleda.

Razumem da je veliki pritisak sada na vama. Za šta se odlučiti? Čime zablistati u ovoj noći? Verujte mi da ćete svakako blistati, blistaće vaš osmeh na licu i energija kojom ćete zračiti. Jer to je jedno od nezaboravnih noći vaše mladosti kojem ćete se sa setom i srećom uvek prisećati. Zato glavu gore i zablistajte kao nikad do sada!

P.S. Pogledajte ponude naših prodavaca na Limundu i Kupindu, možda se baš tu krije neka vaša dobitna kombinacija. 😉

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh