Početna » Zabava » Nove opcije za kontakt korisničke podrške!

Nove opcije za kontakt korisničke podrške!

Veoma nam je važno da članovi mogu lako i brzo da nas kontaktiraju u vezi sa bilo kojim pitanjem oko Limunda, Kupinda i Oglasinda. Do sada smo uveli opcije kontakta putem kontakt formi, mail-a, chat-a, ali nam je želja bila da ove opcije proširimo, kako bismo svima bili uvek dostupni, a u skladu sa najnovijim tehnologijama. Stoga vam predstavljamo četiri nove i najmodernije opcije za kontakt korisničke podrške Limunda i Kupinda!

Dimni signali

Za ovu vrstu kontakta trebaće vam:

  • Pozicioniranje na jedno poviše brdo
  • Vatra – najbolje da založite veću vatru u koju ćete naknadno ubaciti mokre cepanice, radi boljeg dima
  • Mokro ćebe

Dimni supervizor će primati vaše signale svakog radnog dana od 8 do 16h, osim kad je kiša. Postavljen je na krov zgrade, tako da ćete njegove odgovore vrlo lako uočiti. Jedan dim – pomoć oko kupovine, dva dima – pomoć oko pokretanja aukcije. Premium članovima predlažemo borovinu.

 

Morzeova azbuka

Kada je u filmu Dan nezavisnosti bila onemogućena sva komunikacija, zbog napada vanzemaljaca, zemljani su se snašli i, korišćenjem Morzeove azbuke, uspeli su da organizuju odličan kontranapad koji je uništio vanzemaljske sile! Ili smo bar tako mislili, pošto su sada snimili drugi deo filma, u kome su vanzemaljci još uvek tu… No nebitno, ovo nas je inspirisalo da uvedemo i ovaj način komunikacije kod nas! Evo kako izgledaju najčešća pitanja:

Kako da podesim veći lager pri pokretanju aukcije

-.- .- -.- — / -.. .- / .–. — -.. . … .. — / …- . -.-. .. / .-.. .- –. . .-. / .–. .-. .. / .–. — -.- .-. . – .- -. .— ..- / .- ..- -.- -.-. .. .— .

Kako da aktiviram Limundo Cash?

-.- .- -.- — / -.. .- / .- -.- – .. …- .. .-. .- — / .-.. .. — ..- -. -.. — / -.-. .- … …. ..–..

Telepatija

Ovo je još uvek u eksperimentalnoj, beta fazi, ali za sada daje odlične rezultate! Naš kolega Čedomir Ksavijerović odgovara na sva vaša pitanja, telepatski. Dovoljno je da koncetrisano mislite na problem koji imate i čućete njegov odgovor u vašoj glavi.

cedomir ksavijerovic

Golub pismonoša

Potrebno je da golubu pismonoši privežete porukicu za nogicu i da ga uputite na adresu Vladimira Popovića 6, Beograd. Postoji i opcija slanja sove, za naše članove koji su čarobnjaci iz Hogvortsa.

 

Ako imate ideje za neke još bolje načine komunikacije, podelite to sa nama u komentarima, pa ćemo videti šta od toga možemo da implementiramo!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

5 Komentari

  1. Mogu i bubnjevi.Veći za za one koji su dalje a manji za bliže članovi.

  2. Sjajni ste! 🙂 Može gledanje u pasulj za sve bliže informacije…Ha ha ha!!! 🙂

  3. Četvrta opcija nije potpuna, Milentija Popovića 5b – to je velika zgrada, i ima puno lokala, zbuniće mi se sova, a tek su golubovi glupavi za snalaženje. Znači treba to malo da se dopuni, koji sprat, koji prozor, a najbolje staviti limun logo na staklo.

  4. Hahahah, dobro je hahahahah….Nasmejah se….Hvala!

  5. Limundo, vi to ozbiljno? Kako da vidite moj dimni signal, kad sam poprilicno daleko od Beograda.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh