Početna » Limundo » Nove prednosti Limundo Listera

Nove prednosti Limundo Listera

nove-prednosti-limundo-listera

U utorak 23.02. puštena je nova verzija Limundo Listera, desktop aplikacije namenjene brzom i lakom postavljanju aukcija na Limundo.com.

Kao i do sada, Lister možete preuzeti sa lister.limundo.com, a detaljne informacije o aplikaciji možete videti na stranici za pomoć.
U prethodnih godinu dana Lister je koristilo oko 1500 članova, a broj unetih aukcija je oko 150 hiljada. Udeo tih aukcija je oko 5% u odnosu na celokupni unos.

Lister olakšava unos novih i održavanje postojećih aukcija, prvenstveno prodavcima sa velikim asortimanom, a zahvaljujuci funkcionalnostima koje ima, može vam pomoći u procesu prodaje.

U prethodnim postovima pisali smo o navedenim funkcionalnostima, a sada bih dodao još neke pogodnosti koje su od tada unapredile Lister.

Prateći funkcionalnosti sajta, Lister sada poseduje dve nove opcije, koje su uvedene tokom prošle godine. O njima smo već pisali, a reč je o opcijama “Kupi Odmah” i “Lager”.

Prilikom prve sinhronizacije sa novim Listerom imaćete verovatno konflikte na aukcijama koje imaju ove opcije na sajtu a u Listeru ne, pa je preporuka da tokom prve sinhronizacije birate opciju “Sačuvaj sve verzije sa sajta” na dijalogu “Konflikt”. Međutim, Lister omogućava i opcije koje nisu moguće kroz web interface:

 • grupno ocenjivanje, dodato u prethodnoj verziji,
 • grupno aktiviranje i pokretanje neuspešno završenih aukcija, dodato u novoj verziji.

Grupno ocenjivanje omogućava prodavcima da masovno ocenjuju uspešno završene prodaje, tako što se otvara dijalog sa svim neocenjenim aukcijama, a onda izborom i zajedničkim komentarom kao i tipom ocene završavate proces na željenom broju aukcija. Posle prve sledeće sinhronizacije ocene će biti vidljive na sajtu.
Grupno aktiviranje je nova opcija koja je implementirana kroz dijalog grupne izmene aukcija. Birajući neuspešno završene aukcije imamo mogućnost da ih najpre sve aktiviramo jednim klikom, a zatim ako je potrebno izmenimo pre sinhronizacije. Ovo je zgodno za veliki broj aukcija koje se ne prodaju, jer najčešće je potrebno samo da se ponovo aktiviraju. Treba napomenuti da se za ovakve aukcije tokom sinhronizacije javlja dijalog za rešavanje konflikata, gde će biti razlika izmedju novopokrenutih u Listeru i tih istih aukcija koje su na sajtu neaktivne. Ako i dalje želite da ih aktivirate, onda birajte opciju “Sačuvaj verzije iz listera”.

U novoj verziji dodate su i nove DevExpress kontrole.

Javite nam kako vam se novi Lister dopada i koliko vam pomaže u svakodnevnoj prodaji.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

7 Komentari

 1. Ovo je odlična ideja ali bio bi veliki plus kada bi ste napravili jednu verziju za Ubuntu OS.

 2. instalirao, probao, ne radi, izbrisao, zivot se nastavlja normalno

 3. Svetoyat Andječ

  Neophodna promena u nekoj u narednih verzija Listera, morala bi da bude mogucnost odredjivanja zeljenog vremenskog razmaka izmedju pocetka dve aukcije. Automatizovanog naravno. Npr, za 50 aukcija postavite najpre da pocinju u isto vreme, a zatim podesite da je razmak izmedju pocetka svake naredne aukcije 3 minuta.

 4. Jovana Milenković

  Dobar dan Vladane, ukoliko želite možete poslati poruku kolegama putem kontakt strane: http://www.limundo.com/Kontakt?utm_source=Pomoc_Header
  Važno je samo da navedete koja Vam se greška javila, tj. zbog čega tačno Lister nije funkcionisao – rešićemo u najkraćem roku.

 5. Jovana Milenković

  @Svetoyat Andječ

  Hvala Vam na predlogu, proslediću kolegama kako bi imali u vidu Vašu sugestiju za naredne verzije Listera.

 6. Super ideja! Narocito mi se dopada grupno pokretanje neuspesno zavrsenih aukcija jer mi je ponovno postavljanje istih, pojedinacno, oduzimalo dosta vremena. Nadam se da ce funkcionisati kod mene! Veliki pozdrav!

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh