Početna » Limundo » Nova opcija – E-mail podsetnik za istek aukcija iz liste želja

Nova opcija – E-mail podsetnik za istek aukcija iz liste želja

Ukoliko prilikom pretrage na sajtu naiđete na aukciju za predmet koji vam deluje interesantno i razmišljate o kupovini istog, postoji opcija unosa te aukcije u vašu listu želja.
podsetnik 1

Na taj način, predmet kasnije nećete morati ponovo da pretražujete na sajtu, već ga možete lako naći u sekciji Moj Limundo > Lista želja.
Ovde možete pratiti tok aukcija za sve predmete koji su vam bili interesantni.
podsetnik 2Kako stalno težimo ka novim unapređenjima i razmatramo sve predloge Limundovaca koji nas kontaktiraju (hvala vam na tome) :), sada smo sistem liste želja unapredili opcijom slanja podsetnika za istek aukcija iz liste želja. Na taj način ćete preduprediti da propustite licitaciju za neku od aukcija koju ste pratili.

– Kako ova opcija funcioniše?
Ukoliko vam je podsetnik aktiviran, na vaš e-mail koji ste upisali u nalogu stići će poruka obaveštenja tj. podsetnik za aukciju koju imate u svojoj listi želja. Ova poruka se šalje 2 sata pred istek aukcije i podsetnik će biti aktivan za sve aukcije koje su ubačene u listu želja.

 

– Kako se ova opcija aktivira?
Ova opcija je po standardnim podešavanjima automatski aktivna za sve korisnike ali se generalno može aktivirati na dva načina:
1) Odlaskom u sekciju Moj Limundo > Moji podaci
čekirate polje „Pošalji mi podsetnik za istek aukcija u listi želja“ i zatim na dnu stranice kliknete na zeleno dugme „Zapamti“. Podsetnik možete isključiti tako što biste otčekirali ovu stavku i zatim snimili izmene.

slika3

2) Kada na nekoj od aukcija koje želite da pratite kliknete na polje „Aktiviraj podsetnik“
podsetnik 4

Koju god opciju za aktiviranje budete koristili, time aktivirate podsetnik za sve aukcije iz liste želja. Aktiviranje podsetnika za pojedinačne aukcije iz liste želja za sada još uvek nije moguće. Ukoliko naknadno obrišete neku aukciju iz svoje liste želja za nju vam neće stići podsetnik.

E-mail na koji želite da vam stižu sva obaveštenja, možete uvek menjati u sekciji Moj Limundo > Moji podaci.

Nadamo se da će vam ova novina biti od koristi.
Želimo vam uspešne licitacije! 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh