Početna » Kupindo » (Drugačiji) pokloni za 8. mart

(Drugačiji) pokloni za 8. mart

8. mart – dan žena. To ne znači da svoju damu treba i ove godine da obradujete karanfilom, ružom, parfemom ili nekom kremom za telo. Ove godine joj poklonite nešto sasvim drugačije, verujmo da će se i ona prijatno iznenaditi vašim izborom.

cvetici_border

Slušalice za telefon ili komp su sada postale deo naše svakodnevice,
dodatni par nikad nije na odmet i uvek dobro dođe. Naročito ako je još u njenoj omiljenoj boji.

 

 

8mart_maska
Kad smo već kod telefona, uvek je lepo osvežiti telefon nekom novom maskicom ili futrolom. Pored toga što štiti telefon, potrebno je i da izgleda lepo. Još ako se slaže uz odevnu kombinaciju, ih… 🙂

 

 

 

Ono što svaka devojka i žena treba da ima u svojoj kući jeste naravno set ručnog alata. Verujem da je svakoj od nas bar nekoliko puta u životu bio potreban čekić, šrafciger, viljuškasto-okasta desetka i sl. Dame će malo teže odvojiti svoj novac za alat, ali će veoma ceniti ako to dobiju na poklon.

 

 

 

8mart_patikeOhrabrite sportistu u svojoj dami! Kupite joj nove patike o kojima vam je pričala tokom cele zime. Dolazi proleće i dani su stvoreni za duge šetnje i džoging, pa je važno imati udobnu obuću.

 

 

 

8mart_bicikla
Moj lični favorit – bicikl! 🙂 Danas se bicikl može kupiti po ceni jednog parfema. Pa što biste se ponavljali sa poklonom kao i prošle godine, tako da umesto parfema razmislite o kupovini bicikla. Zdravije je, a i duže traje 🙂

 

 

8mart_aparatI za kraj, fotoaparat ili kamera je uvek dobar izbor. Zabeležite sve vaše lepe trenutke. Nekad memorija u telefonu nije dovoljna da stanu svi lepi trenuci sa putovanja, druženja i sl. Zašto nemati još jednog pomoćnika da se uvek nađe pri ruci. Takođe, može ga iskoristiti za fotkanje stvarčica koje će kasnije postaviti na prodaju na Kupindu i Limundu. Škljoc! 🙂

 

 

 

Koji je najneobičniji poklon kojim ste vi obradovali svoju damu? A dame, koji je najneobičniji poklon kojim su vas iznenadili za ovaj prazik?

 

cvetici_border

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

7 Komentari

 1. Kupis set alata i odmah odes da zakazes ortopeda na klinici 😀

 2. Jovana Đokić

  😀
  A zato posle kad treba da se dotegne šraf na fioci – gde stavismo onaj ručni alat 😉

 3. Pugeot 307 mislim da je dovoljno 🙂 🙂 🙂

 4. Jovana Đokić

  Što da ne! Još ako je crven, ja se ne bih bunila 🙂

 5. buduci da me tata naucio da koristim alat rado bih se sa deckom menjala sa sundjerima i kuvanjem ..nek on malo smrdi na meso i udise kiselinu u kupatilu ……i pere prozore!
  Alat mi je nekako kreativniji………….

 6. Poklonite meni usisivac…ja se ne bih bunio…i onako mi fali to u kuci 😀 😀 😀
  Poklon je poklon taman to bio i krokodil…to je masta, kreativnost, ne glupost…

 7. Jovana Đokić

  @MARGOTH
  „Alat mi je nekako kreativniji…….“

  @PEDJAP13
  „Poklon je poklon taman to bio i krokodil…to je masta, kreativnost…“

  U potpunosti se slažem sa vama! 🙂

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh