Početna » LimundoGrad » Želim da pratim omiljenog prodavca

Želim da pratim omiljenog prodavca

Pre izvesnog vremena na Limundu i Kupindu smo uveli jednu zgodnu opciju. Tokom prethodnih dana smo je dorađivali, pa se nadamo da je sada još bolja i preglednija za korišćenje. Radi se o opciji gde bilo ko može da dobije e-mail obaveštenje kada njegov/njen omiljeni prodavac postavi jednu ili više aukcija. Neki to zovu „belom listom“, suprotno od „crne liste“.

Gde se nalazi ova opcija?

Na profilu svakog člana na Limundu i na Kupindu. Do te strane možete doći tako što ćete kliknuti na korisničko ime prodavca na samoj aukciji ili predmetu.

korisničko ime člana

Otvoriće vam se strana na kojoj se nalazi polje za aktiviranje ove opcije.

Na Limundu

Ovako izgleda na Limundu

Ovako izgleda na Kupindu

Ovako izgleda na Kupindu

Kako tačno radi?

Da biste aktivirali ovu opciju potrebno je samo da unesete svoju e-mail adresu i da kliknete na dugme „Aktiviraj podsetnik“. I to je to. To znači da ćete jednom dnevno, svakog jutra, dobiti e-mail poruku u slučaju da je dati prodavac postavio jednu ili više aukcija (na Limundu) ili predmeta (na Kupindu).
U samoj poruci će biti prikazano do 20 predmeta koje je postavio neki prodavac. U slučaju da je prodavac postavio više od 20 aukcija ili predmeta, dobićete obaveštenje o tome i klikom na link možete da vidite sve pedmete tog prodavca.
Rok trajanja podsetnika je 6 meseci. Možete se prijaviti kod neograničenog broja prodavaca.

 

Kako da se odjavim?

U slučaju da više ne želite da dobijate obaveštenje o novim predmetima nekog člana, možete se lako odjaviti klikom na link „Odjavi me“ koji se nalazi na kraju e-mail poruke koju ste dobili.

link za odjavu

Opcija za odjavu

Mala caka

Možete čak aktivirati podsetnik i za svoje predmete, kako biste videli kako izgleda e-mail obaveštenje o vašim predmetima.

Na osnovu poruka koje dobijamo od Limundovaca znamo da mnogi koriste ovu opciju. Nadamo se da će je ovaj tekst još više popularizovati.

Koja su vaša iskustva? Koristite li obaveštenja o novim predmetima omiljenih prodavaca?

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

13 Komentari

 1. Dobra ideja, sad ću da isprobam na mom omiljenom prodavcu…

 2. Ne. Bolje da mozes samo da ga zapratis i da ti stoji na listi pratioca. Nesto kao bookmarkovanje

 3. Zamisli , omiljeni prodavac okaci 250 novih predmeta, a tebi stigne 250 mailova, strasno koliko lose odradjena opcija…

 4. Opcija ne radi na taj način. Stići će jedan e-mail.

 5. nisam koristio ovu opciju, svaka cas Limundu za pracanje novina u marketingu.

 6. Opcija je korisna ali je, po meni, treba napraviti i na drugi način. Nije mi potrebno još email-ova. I ovako ih dobijam previše.
  Potrebno je napraviti listu omiljenih prodavaca i kada god poželim otvorim listu i pogledam ponudu određenog prodavca.
  Jednostavno!

 7. otvorite novi folder to jest 2 limundo, i kupindo i preko filtera smestite tamo malo će biti preglednije u mailovima ali ne previše

 8. Suvišna opcija koju je lakše omogućiti bukmarkom na stranu „Sve aukcije prodavca “ i za šta nije neophodno biti ni ulogovan.
  Za kupce, kojima je ova opcija navodno namenjena, daleko korisnija bi bila opcija „crne liste“, ali ne ovakve kakva je sada „crna lista kupaca“, već crna llista prodavaca, odnosno da ulogovan uopšte ne vidim i ne moram da gledam beskrajne liste besmislenih proizvoda koje uvek iznova ponavljaju neki prodavci zagušujući Limundo i uporno ignorišući da svoju robu (uglavnom bezvrednu) stave bar na Kupindo. Kada korisnik nije ulogovan, onda bi i njihove „aukcije“ na kojima uglavnom nikada nema ponuda, znači i takve aukcije bi tada bile vidljive. Pravim prodavcima bi takva opcija takođe bila korisnija od ove varijante prilično beskorisnog „lajkovanja“. jer njihove aukcije mogu da previdim ako „ulete“ u čitave stranice Limunda koje okupiraju dežurni daveži sa stalno istim i uglavnom nikom potrebnim sitnicama.

 9. Opcija je dobra ali zasto traje samo 6 meseci?

 10. Da li je moguće da mi na imejl stiže spisak predmeta koji je prodavac stavio
  i nakon 6 meseci?

  Takodje me zanima da li je opcija moguća i za Kupindo, ako da – kako?

 11. Мислим да је сувишно и компликовано да морам да прегледам емајл поруке да бих видео шта се дешава на Лимунду.
  Мој предлог је да се у менију направи „Омиљени продавац“, баш као што сте направили нови мени „Списак купаца“.
  Па кад буде било потребе и жеље да погледам ко и шта нуди, да ми то буде омогућено да урадим у менију Лимунда.
  И да та опција важи докле год ја не решим да престанем да га пратим, или продавац угаси налог.
  Поздрав и срећно.

 12. Sto ljudi, sto ćudi.
  Mail otvaram stoput na dan i baš je zgodno što info stiže na mail, pri ruci mi je omiljeni prodavac a to je i cilj cele akcije.

 13. Probajte RSS feed (malo narandžasto dugme). Lako možete naći uputstvo na internetu, možda čak i ovde na blogu.
  Koristim ga već godinama i prezadovoljan sam. Možete podesiti obaveštenja ne samo po prodavcu, nego i po bilo kom kriterijumu pretrage. Primer: podesio sam obaveštenje za knjigu koja je štampana pre 10-ak godina i nema je u prodaji. Posle više od godinu dana pojavila se aukcija. Kupio sam je, a nisam morao redovno da pretražujem.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh