Početna » Oglasindo » Novine na Oglasindu

Novine na Oglasindu

Oglasindo je najmlađi član LimundoGrada i od samog početka se trudimo da kroz novine koje uvodimo svakom korisniku boravak na sajtu bude ugodan.

Sećate se da smo uveli mogućnost da se svaki oglas odštampa?

Odstampaj

Nakon kratkog vremena uveli smo i posebnu lokaciju za sam oglas.

Nismo stali, nastavljamo dalje. Novu godinu započeli smo lepim i korisnim novinama.
Sada je svaki oglas koji se postavi automatski aktivan 180 dana, a pored prvih 180 dana može da se ponovi tri puta. Dakle, oglas može da bude aktivan na sajtu čak 540 dana. Dužina trajanja oglasa može biti i manja i to bira korisnik prilikom postavljanja oglasa, na samoj stranici za unos oglasa u polju Ističe:

Isice

Ovo je sigurno olakšanje  za svakog korisnika jer oduzima manje vremena, s obzirom na to da nije potrebno češće obnavljati oglas.

Malo smo proširili i kategoriju Putovanja. Polako je počelo i interesovanje za letovanja pa smo iz tog razloga otvorili novu potkategoriju Avio karte.
Uz to smo dodali i dodatna filter polja. Sada se može odabrati destinacija kao i opcija da li samu uslugu nudi agencija ili ne. U ponudi je i odabir prevoznog sredstva do same destinacije.

Kategoriju Auto oglasi obogatili smo dodatnim poljima. Sada kupac može da pretražuje automobil po nazivu marke, godištu, pređenoj kilometraži, broju vrata i prema vrsti goriva.

Predlozi korisnika su nam od velikog značaja, pa smo na osnovu njih otvorili novu potkategoriju Sony u kategoriji Mobilni telefoni.

Verujem da ima još mnogo toga što bi vam koristilo i značilo da uvedemo, zato budite slobodni da to i podelite sa nama. Možete nam uvek pisati na našu e-mail adresu pitanje@Oglasindo.rs.

Čekamo vas! 😉

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh