Početna » Zabava » Da te volim malo je reći…

Da te volim malo je reći…

Približava se jedan od planetarno najpopularnijih praznika, Dan zaljubljenih. Ko se nije zaljubio do sada, krajnje je vreme.
featuredNisam Keri Bredšo, niti vam mogu dati savet kako da pronađete pravu ljubav. To vam niko ne može reći, jer život je nepredvidiv i u tome je čar svega. Jednostavno se dogodi neočekivano, pregazi vas brzi voz emocija.

Neki su svoju ljubav pronašli baš ovde na Limundu i Kupindu (da, da, to je istina, jer nikad se ne zna kako se jedno lično preuzimanje može pretvoriti u idealan prvi sastanak 🙂 ), a neki su pronašli poklone za svoje lepše ili jače polovine.

Pokloni. Svi im se raduju, čak i kada tvrde suprotno. Nisu obavezni, mada se očekuju i podrazumevaju. Ne mora biti ništa skupo i veliko, samo mali znak pažnje.  Pogledajte sta vam mi predlažemo. Za nju i njega.

Ukoliko vaš partner/ka obraća pažnju na izgled, idealne poklone možete naći u kategoriji spotske opreme i nege tela. Tako ćete kupiti nešto što je njima potrebno i sreći neće biti kraja. Za one malo romantičnije (kao što sam ja) fotografija i uspomene koje iste nose su jedna vrsta intimnijeg poklona. Iznenadite svog partnera fotografijama koje ćete nalepiti na zid u obliku srca! Verujte da će ovaj potez oduševiti vašeg partnera. Ovako upotrebljene fotografije su idealan poklon za Dan zaljubljenih.03-dan-zaljubljenih

Praktičnom partneru kupite nešto što bi mogao konstantno da upotrebljava. Moj predlog za damu su sigurno neki odevni predmeti ili aksesoar
Lista poklona za muškarce je poduža, zavisno od
 interesovanja. To može biti neki deo za računar ili igrica, ukoliko voli da provodi vreme ispred računara. Mašina ili neki alati su neizbežni za one koji vole da popravljaju, ukoliko vam se nešto pokvarilo u kući ciljajte poklon koji se može iskoristiti.  Dok „majstor“ bude obavljao posao, pripremite mu neko lepo jelo. Jer kako se kaže: „Ljubav dolazi preko stomaka“.

Knjige i stripovi su uvek pokloni sa kojima ne možete da pogrešite, potrebno je samo da znate senzibilitet osobe i to je to. Obavezno napišite posvetu dragoj osobi, ponekad ta posveta i reči koje vi upotrebite znače više od bilo koje bitne rečenice u samoj knjizi. Daje poseban pečat poklonu.

Na Limundu i Kupindu možete naći i nešto za umetničke duše, od slika preko skulptura sve do samih pribora i opreme za stvaranje istih. Izbor je veliki, samo je potrebno malo kreativnosti, ideje i punoooo ljubavi. Jer bez ljubavi ovaj dan ne bi ni postojao i ne bi imao svrhu. Volite se! Dozvolite sebi da na ovaj dan pokažete onu emotivnu i nežnu stranu sebe.

Za one koji još uvek nisu pronašli svoju idealnu polovinu, ne očajavajte jer sam i ja bila jedna od vas do skoro. A onda me je pokupio brzi voz, koji ne staje. Ljubav je jedna avantura koji ne treba tražiti već joj se treba prepustiti. Voleti celim bićem, dati sve od sebe i onda vam nikad neće biti krivo uspeli ili ne, jer ćete znati da ste dali sve od sebe za tu voljenu osobu. Za ljubav nikad nije kasno, emocije koje delite njih nikad dosta. Zato dragi moji single ljudi želim vam da nađete svoju krpu ili zakrpu, poklopac ili šerpu, svoj par cipela ili kako sve već ne zovu emotivne partnere.

Jedan stih koji može sve opisati: Jer sreća je lepa samo dok se čeka, dok od sebe samo nagoveštaj da. – Desanka Maksimović

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh