Početna » LimundoGrad » Kako Limundovci opisuju svoje predmete?

Kako Limundovci opisuju svoje predmete?

Kako Limundovci opisuju svoje predmete?Na Limundu se svakodnevno pokrene preko 40.000 novih aukcija. S vremena na vreme naiđemo na neke koje  imaju zanimljive opise koji nas slatko nasmeju. Većina njih dobije veliki broj ponuda upravo zbog originalnog opisa,  koji privlači članove da učestvuju u licitaciji. U prethodnim tekstovima smo se zajedno zabavili uz najsmešnije komentare ocena. U ovom blog postu sam izdvojila opise aukcija koji su mene slatko nasmejali.

 

Prvi komentar“bio je to lep strip ali greškom majke prirode i moje majke koja ga je spalila ostao je pepeo”

komentar 2“Pa ljudi moji jurim ga već par meseci i konačno mi je uspelo da ga uhvatim!! E sad pošto ih vi ne viđate više po Srbiji, totalno su izumrli kao mamuti evo prilike da ga vidite još jednom dok jos svetli. 😀 :D”

 

komentar 3“IMAM IH JOS NA AUKCIJAMA – platite jednu postarinu, a možete da obradujete taštu, komšijinog ujaka, ili zaovinu snaju.“

komentar 4“Kad ĆURKA kupuje patike – to onda završi na Limundu! To je zato što kad ĆURKA ima 20 kg viška – NE MOŽE da ima noge kao u PILETA!!!!!! Ali, čovek se uči dok je živ…….a, možda i ova ćurka nešto nauči….”

 

Pobednik ove selekcije je predmet pod nazivom “ŽELITE SINA?? kupite PELCER GACE-provereno :)” Sam naziv je originalan ali će vas opis nasmejati do suza.komentar 5
“PAŽNJA!!!! Predmet aukcije su polovne-korišćene MUŠKE GACE!!! Trofejni primerak 🙂 za mene i kolekcionarski u neku ruku. O čemu se ustvari radi:Kada je moj prijatelj pre 5 godina dobio i treće dete tj. i po treći put sina,ja sam ga najlepše zamolio da mi oda tajnu KAKO-majstore??!!E onda je on rekao da je moram da uzmem PELCER!! Zezancija i sala uz po koju čašicu na slavlju-a ja dosadan čitavo veče,i onda čovek ode u toalet i vraća se u restoran držeći GACE u ruci….Kaže:evo ti pelcer pa pravi sina 🙂 :)…Šala,šala ali ja dobih drugo dete a moja ćerkica brata:)….E sada,pošto ja nemam u planu treće dete, želim da ovaj SREĆNI TROFEJ prosledim dalje,nekome ko želi muško dete pa neka proba….”

Ako imate i vi neku aukciju čiji vas je opis nasmejao do suza, podelite sa nama u komentarima!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh