Početna » Oglasindo » Lokacije na Oglasindu

Lokacije na Oglasindu

Oglasindo logotipPre nekoliko dana Oglasindo je dobio svoju novu veoma korisnu opciju. Ona omogućava da se za postavljeni oglas definiše lokacija, nezavisno od lokacije koja se nalazi u profilu korisnika koji postavlja oglas. Takođe, uz pomoć nje možemo za svaki oglas posebno definisati njegovu lokaciju. Čemu ova opcija tačno služi i kako konkretno radi, opisaćemo u daljem tekstu.

Slično kao na Limundu i Kupindu, tako i na Oglasindu pored svakog oglasa stoji i informacija o lokaciji.

kuca-miljakovac-oglasindo

Na Limundu i Kupindu ova lokacija predstavlja mesto na kome se nalazi prodavac.
Tako je, do pre nekoliko dana, sistem lokacija funkcionisao i na Oglasindu.
Kao što možemo da vidimo na slici iznad, ovde mesto na kome živi prodavac nema puno smisla da stoji na samom oglasu, jer prodavac i predmet oglašavanja se ne nalaze na istom mestu.
Zbog toga što na Oglasindu imamo određene kategorije sa posebnim potrebama kada su lokacije u pitanju, bilo je potrebno da priču u vezi sa lokacijama dodatno prilagodimo. Tu pre svega mislimo na kategorije kao što su Nekretnine, Usluge, Poslovi, iako nova opcija važi za sve kategorije bez ograničenja.

Sada, kada postavljamo novi oglas ili vršimo izmenu postojećeg oglasa, možemo zadati posebnu lokaciju koja će važiti za taj oglas. Na slici ispod možete videti kako izgleda i gde se nalazi ova opcija.

Oglasindo-izmena-lokacije

Na ovaj način ubuduće možete za svaki svoj oglas definisati različitu lokaciju. Verujemo da će vam koristiti ova opcija.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. omogucite da se prodavac locira na google mapama.meni je ova opcija i na limundu beskorisna jer mi je zadnja posta u drugoj opstini.tako da mi skroz pogresno pise .

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh