Početna » Oglasindo » Kako raste Oglasindo?

Kako raste Oglasindo?

RastOglasindaOglasindo je nastao kao rezultat mnogobrojnih želja i ideja o platformi za oglašavanje koja bi  dopunila ponudu Limunda i Kupinda. O tome smo već pisali. Kako napreduje najmlađi član LimundoGrad porodice?

Značajna razlika Oglasinda u odnosu na Limundo i Kupindo je u tome što posetilac ne mora da bude član da bi koristio uslugu sajta kao konzument. Dok na Limundu morate biti član da biste licitirali, na Oglasindu možete jednostavno pogledati kontakt oglašivača i direktno mu se obratiti. Ipak, za manje od dva meseca na Oglasindu je registrovano skoro 20.000 članova. Većina njih se oprobala u postavljanju oglasa, pa smo ih do sada objavili preko 21.000, na kojima je kontakt zatražen skoro 40.000 puta.

Do sada je Oglasindo obišlo oko 115.000  posetilaca i pregledalo skoro dva miliona stranica, kaže GoogleAnalytics. Sudeći po broju poseta, posetiocima je najzanimljivija kategorija Upoznavanje. Slede Nekretnine, Kućni ljubimci i Posao. Može se reći da ove kategorije imaju veliko interesovanje posetilaca u odnosu na broj postavljenih oglasa, ili, drugim rečima, tražnja prevazilazi ponudu – eto prilike za preduzimljive oglašivače!

Sa druge strane, kategorija sa najviše aktivnih oglasa je Odeća, obuća i moda. Prate je kategorije Za decu, Kuća i bašta i Tehnika.

Najviše se pristupa sa računara, 3 od 4 posete, ali sve je veće učešće mobilnih uređaja, više od 20%. Upotreba tableta kod naših korisnika je još uvek srazmerno mala, ispod 4 procenta. U sferi veb pregledača izgleda da je pobedu odneo GoogleChrome, jer nam preko njega dolazi preko 57% posetilaca, skoro tri puta više od drugoplasiranog Firefox-a. Slede Opera, Android i Safari sa jednocifrenim učešćem.

Još mnogo toga bi se moglo napisati, ali to će ostati za neke buduće postove. Ovo je tek početak. 😉

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

5 Komentari

 1. Oglasindo je definitivno uspeh! Dosta mi je pomogao.

 2. Oglasindo je super, svi se ovde radujemo
  Slobodno ugasite Limundo i Kupindo
  Nemam pojma kako sam mogao da živim
  Smučio mi se na prvi obilazak – neki muški manijak u ženskom vešu traži galantne
  Jel ste mu dali udarno mesto zato što se znate?
  SRAMOTA!

 3. Kupujem Prodajem,Limundo,Kupindo.
  Oglasindo=0
  Javo Vas molim da prestanete da mi saljete poruke i mejlove NE ZANIMA ME oglasindo.
  Hvala.

 4. Oglasindo postaje sve poseceniji,cestitam Vam samo nastavite tako.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh