Početna » Oglasindo » Rezultati beta faze Oglasinda

Rezultati beta faze Oglasinda

oglasindo_ulaz_screenshotPre nešto više od dve nedelje pustili smo beta verziju Oglasinda, koji je u toj fazi bio dostupan samo Limundovcima. Sudeći po podacima, prošao je njihov test.

Za ove dve nedelje, Limundovci su postavljali po jedan oglas na svaka dva minuta, što je dovelo do toga da već imamo preko 10.000 oglasa.

Zanimljive brojke, sa obzirom na to da je sistem bio zatvoren, možemo videti i u Google Analytics-u: otvoreno je preko 660.000 strana.

Korisnici Oglasinda su 13.639 puta otvorili podatke o vlasniku, na 5.198 različitih oglasa.

Šta je Oglasindo?

Oglasindo je besplatna platforma za postavljanje i pregled oglasa, koja je dopuna postojećih platformi. Deo je LimundoGrada, no razlikuje se od Limunda i Kupinda u mnogo čemu:

1. Ne vrši se kupovina preko platforme, već su podaci oglašivača javno dostupni. Zainteresovani kupac vidi podatke i direktno kontaktira oglašivača, bez našeg posredovanja. Zbog toga ne postoji provizija za postavljanje oglasa, kao ni za prodaju predmeta i usluga.

2. Pokrivene su kategorije koje na Limundu i Kupindu, zbog drugačijeg poslovnog modela, ne postoje:

Oglasindo kategorije

3. Registracija nije neophodna ako želite da pretražujete postojeće oglase i dođete do nekog predmeta ili usluge jer podatke oglašivača vidite i bez registracije. Registracija je potrebna samo u slučaju da želite da postavite oglas i tu zahtevamo manje podataka nego kod registracije na Limundu/Kupindu, jer za oglasni sistem ti podaci nisu neophodni.

Oglasindu možete pristupiti svojim Limundo/Kupindo nalogom (preko LimundoGrad logina) možete se ulogovati preko svog Facebook naloga ili registrovati nalog popunjavanjem minimalnog broja podataka – e-mail adrese i odabira lozinke za pristup svom novom Oglasindo nalogu.

Oglasindo registracija

4. Pored prodaje, možete postaviti potražnju ili zamenu predmeta i usluga, kao i objaviti ako dajete nešto na poklon.

5. Sistem poruka nije potreban jer su drugi kontakt podaci (broj mobilnog telefona i/ili e-mail adresa) dostupni.

Sada je Oglasindo potpuno otvoren za sve!
Pozivam vas da probate novi sajt LimundoGrada i javite nam utiske:
https://www.oglasindo.rs

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

10 Komentari

 1. Ili ja nesto nisam nasao ili….. Fali detaljna pretraga ..i datum kada je postavljen oglas. Ostalo mislim da je ok.

 2. @CHOLO
  Pretragu ćemo još dorađivati, prema potrebama, a datum postavljanja oglasa možete videti u dnu stranice svakog oglasa, pored ostalih podataka:

  – Broj prikaza
  – Objavljen
  – Ističe
  – Šifra oglasa

 3. Ja ga (Oglasindo) i dalje bojkotujem 🙂 dokle god su licni podatci svima vidljivi tj na tacni poput email adrese .Nikakva zastita privatnosti,ponudjene sve nase email adrese svima za spam i ostale gluposti.Zato je sistem poruka neophodan.

 4. @LJUBE79
  Na svakom oglasu možete izabrati koji kontakt podatak želite da se prikaže – e-mail ili broj mobilnog telefona.

 5. Što se tiče već pomenutog dorađivanja pretrage,mala sugestija:za nekretnine je jako bitna(ako ne i najbitnija) pretraga po lokaciji.

 6. Ne vredi trositi previse vremena oko ovoga. Pustice admini da ovo zazivi pa ce onda krenuti da ga naplacuju. Prvo malo, pa onda malo vise, bas kao limundo.

 7. A da li mogu na mom Limundo i Kupindo nalogu da ostavim linkove ka mojim oglasima na Oglasindu, da me ljudi lakse nadju ?
  o – O

 8. ja sam odmah u pocetku pokusala da postavim oglas u usluge /krojack/e pa nije moglo jer nisam pravno lice, e sad neznam kako da se pronadjem, secam se da je moralo da upisem cenu i da sam stavila 200 din po satu rada, pa mi objasnite…kucala sam Juznobanatski okrug ali mi se ne lista svih 300 strana, ima li neki brzi nacin tj da se vidi broj pregleda oglasa…ako je to moguce kao na kupindu, neznam…

 9. Milan Nićetin

  @MACA_KO

  Nisam razumeo da li ste na kraju postavili oglase.
  Ako jeste, predlažem da se ulogujete na svoj nalog
  i posetite stranicu sa svim aktivnim oglasima koje imate:
  https://www.oglasindo.rs/oglas

 10. u tome i jeste stvar sto sam mislila da sam postavila/popunjavala potrebne podatke, a sad ne mogu da se pronadjem.zanimalo me ima li uopste prikaza broja pregleda oglasa

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh