Početna » Limundo » Šta se traži na Limundu?

Šta se traži na Limundu?

Šta se traži na LimunduKoje su to reči koje Limundovci najčešće ukucavaju u pretragu? Koji se predmeti traže na Limundu, a nema ih u ponudi? Ovo su pitanja koja interesuju mnoge prodavce. I ne samo njih. Mogu nam dati ideju šta da postavimo na prodaju, jer možda baš mi imamo taj predmet koji Limundovci toliko traže ovog leta.

Predmet koji je rekorder po broju Limundovaca koji su ga tražili i nisu uspeli da ga nađu na Limundu je hp kalkulator. Gotovo 250 Limundovaca je želelo da ga kupi. Izgleda da Limundovci vole i retro tehniku, pa je tako velika tražnja retro kalkulatora, retro digitrona, pecoma, amige, retro računara… Sve pretrage su imale u proseku manje od jednog pogotka.

Jedna pretraga mi je zadala muke, jer nisam znala o čemu se radi. Preko 200 ljudi je tražilo minitron. Istraživala sam, pitala kolege i došla do jedne pretpostavke. 🙂 U maju ove godine izašao je film Transformersi (Transformers Robots In Disguise) i verujemo da su roditelji svojoj deci tražili najnoviji crtani. A i mi stariji volimo crtaće. Ako imate ideju šta bi drugo moglo da bude to minitron, pomozite nam u rasvetljavanju ove dileme. Predmeti vezani za još jedan crtać su traženi i to Yu-Gi-Oh!.

flukeLimundovci majstori i zanatlije traže brend FLUKE, stonu bušilicu, mikrometar, stalak za bušilicu, tremilicu, knjige kao što su priručnik za zanatlije i osnove obrade metala. Imamo i zaljubljenika u biljke koji traže Ilustrovanu korovsku floru Jugoslavije, Tajne starih baštovana, Samonikle vrste voćaka Srbije, Začinske biljke Srbije, Floru algi Srbije, Floru Srbije, Gljive Jugoslavije, Samonikle vrste voćaka Crne Gore.

I na kraju evo i nekih zanimljivih pretraga na Limundu :):
– mejbi bejbi,
– rogovi divokoze,
– praktično znanje,
– zvono za šurenje prasića ili svinja pocinkovano,
– majice na kilo,
– veeeliki suncobran,
– biljka protiv krtica,
– štavljena teleća koža.

Nadam se da smo vam dali neke ideje za prodaju, a još neke možete potražiti i u postu Šta se kupuje tokom leta?. Ako ih imate na Kupindu, prebacite na Limundo. Traže se. 🙂
Želimo vam uspešnu prodaju u LimundoGradu.

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. pa meni se desilo da mnoge stvari pronađem u sasvim nekim levim kategorijama.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh