Početna » Kupindo » Šta se kupuje tokom leta?

Šta se kupuje tokom leta?

e99e4f391ab67110f6c5021fab97c6c82ef9b2909ecd614a48pimgpsh_fullsize_distrKako smo samo tokom hladnih, mračnih, mokrih zimskih meseci željno iščekivali leto! Ne kaže se uzalud „čekati nešto kao ozebao sunce“. Topli dani menjaju i navike kupaca. Kada nas je lepo vreme izmamilo u šetnju, videli smo prodavce kako užurbano uređuju svoje izloge za novo godišnje doba. Isto pravilo važi i za prodavce preko interneta – uskladite svoju ponudu sa tražnjom i imaćete uspešniju prodaju. U ovom tekstu ćemo vas upoznati sa stvarima koje kupci traže na Limundu i Kupindu preko leta.

Moda je u modi
Kupci najviše traže modne brendove kojima je bliska ideja udobnosti i sportske elegancije, kao što su: Tommy Hilfiger, GUESS, Replay, Adidas, Desigual, ZARA, Miss Sixty, Nike, Camper, Timberland, Benetton. Tu su i nezaobilazne Converse patike (popularne starke), a od domaćih brendova najpopularniji su MONA i Grubin – naš proizvođač najudobnijih papuča i sandala.

Izađite napolje
Nije iznenađenje da se upravo u letnjem periodu povećava tražnja za biciklima, bazenima i rolerima. A oni koji žele da spoje lepo i korisno i uz fizičku aktivnost srede i svoje dvorište, najviše traže motorne testere, kosilice i trimere.

Šta da spakujem za put?
Bilo da se spremaju za porodično putovanje, bilo da putuju autostopom samo sa rancem na leđima, Limundovci traže laganu letnju odeću i obuću: kombinezone, patike, haljine, kupaći, sandale. I naravno, kofer i ranac u koji će spakovati stvari.

Kako da se rashladim kod kuće?
Za one koji nisu otputovali na more, spas od letnjih vrućina donose: klima, ventilatori i suncobran. Od kućnih aparata najtraženiji je frižider. Iznenađeni? 🙂

Favoriti za sva godišnja doba
Treba imati na umu da leto ne menja baš sve navike kupaca, tako da postoje stvari za koje interesovanje postoji i leti i zimi. To su: iPhone, tableti, srebro, laptopovi, LEGO. I, pomalo neočekivano – tepisi!

GoT

preuzeto sa facebook.com/Pokret282AL

***

I za kraj, jedna zanimljivost: u junu je rekorder po broju pretraga na Kupindu Game of Thrones (Igra prestola). Ova serija je stekla veliki broj obožavalaca u našoj zemlji, što je dobra prilika za spretne prodavce. Imate li i vi neku ideju za štampu na majici? 😀

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

  1. Hahahhahaha slika je vrh! :)))))))))

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh