Početna » Kupindo » Kako Limundovci ocenjuju rad Kupindo korisničke podrške

Kako Limundovci ocenjuju rad Kupindo korisničke podrške

KolikoSteZadovoljniOvimOdgovoromSistem ocenjivanja je izuzetno važan deo LimundoGrada. Na osnovu ocena možemo imati uvid u iskustvo, ugled i profesionalnost svakog Limundovca, kao i njegovu predanost trgovini na sajtu. Sredinom juna prošle godine uveli smo mogućnost da Limundovci, pored saradnje sa drugim članom na sajtu, mogu oceniti i Kupindo poruke razmenjene sa Kupindo timom. Želeli smo da znamo koliko smo uspešni u komunikaciji koju imamo sa vama, koliko smo uspešni u pomoći, savetima, predlozima i podršci koju vam pružamo.

U svakoj Kupindo poruci koju dobijete od nas imate mogućnost da istu ocenite na skali od 1 do 5, gde 1 označava nivo zadovoljstva „Nedovoljno“, a 5 „Odlično“.

Na 39% poslatih poruka smo dobili ocenu. Hvala svakom Limundovcu koji je odvojio vreme i ocenio poruku. Takva povratna informacija nam baš mnogo znači, naročito ako ste nam pored ocene poslali i poruku zbog čega jeste ili niste zadovoljni.
Radujemo se svakoj dobijenoj petici i upućenoj pohvali, baš kao što se i vi radujete kada dobijete pozitivnu ocenu i lep komentar nakon uspešno obavljene saradnje. Naravno ima tu i jedinica i drugih ocena. I te ocene su nam vrlo značajne, jer nam ukazuju na stvari na kojima treba da radimo, budemo bolji jer želimo da vam pružimo još bolji oslonac u trgovini u LimundoGradu.

Zato vas pozivam da, ako do sada niste, slobodno ocenjujete naš rad. Na taj način možemo da vam pružimo više i da budemo bolji.

Na grafici ispod prikazani su podaci u vezi sa ocenama koje ste nam dodelili. Obuhvaćeni period je jul 2014 – maj 2015.

KupindoOceneNaTiketima

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh