Početna » Kupindo » Šta sve sada možete pronaći u kategoriji Tehnika?

Šta sve sada možete pronaći u kategoriji Tehnika?

U martu smo vas pozvali da sa nama učestvujete u sređivanju kategorije Tehnika. Dobili smo dosta dobrih predloga i kategorija je sada u celosti sređena. Izmenjena je kategorizacija, potkategorije su sortirane onako kako ih kupci najviše traže i ubačena su dodatna polja koja  omogućavaju naprednu pretragu putem filtera.

Gorenje-Pegla-SIH-2600BS_slika_O_34256445Šta sve sada možete pronaći u ovoj kategoriji, a što pre toga nije bilo moguće zbog nedostatka filtera, pogledajte u nastavku.

1. Napredna pretraga kućnih aparata

– Sada u nekoliko klikova možete doći do npr. pegli koje proizvodi Gorenje. Dovoljno je da uđete u ovu potkategoriju, a zatim izaberete tip uređaja i proizvođača.

– Možete filtrirati predmete, tako da dođete do uređaja za pripremu hrane, a zatim da prikažete blendere koji su u ponudi na Kupindu.

Russell-Hobbs-18510-Desire-Jug-Blender_slika_O_367246692. Napredna pretraga konzola i igrica

Svi ljubitelji konzola mogu sada da pretražuju ovu potkategoriju, tako da lako dođu do uređaja ali i samih igrica koje im odgovaraju. Tako npr. možete filtrirati sve PS3 konzole, ali i prikazati igre koje njima odgovaraju. Igre možete čak filtrirati i po žanru.

3. Napredna pretraga bele tehnike i rashladnih uređaja

Pre nego što smo uveli ove izmene, bilo je komplikovano snaći se u kategoriji sa belom tehnikom. Npr. da biste pronašli odgovarajući klima uređaj, morali biste da koristite pretragu ili da pregledate veći broj stranica koje sadrže delove za ove uređaje. Sada putem filtera možete prikazati, na primer, pokretne klime.

 

PS3-igra-GTA-4-Episodes-from-Liberty-City_slika_O_37182609Ovo su samo neki od primera gde je drastično olakšana pretraga za kupce, međutim, da bi funkcionisala kako je zamišljena prodavci moraju da popune dodatna polja koja su ubačena.

Trenutno između 50 i 60% predmeta ima popunjena dodatna polja, što znači da se jedan značajan deo i dalje ne može pretraživati na ovaj način. Zbog toga smo pre izvesnog vremena poslali svim prodavcima poruku da ažuriraju predmete, pa vas ovim putem pozivamo još jednom da to uradite. Olakšaćete pretragu kupcima i ubrzati prodaju predmeta.

Kako vam se dopadaju ove izmene? Pišite nam u komentarima! 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh