Početna » Limundo » [NOVO] Responzivan dizajn na Limundu

[NOVO] Responzivan dizajn na Limundu

Limundo_Responsive_Logo

Limundo Responsive

Od srede 20.04.2015. na Limundu je aktivan responzivni dizajn na stranici predmeta, stranici za nuđenje i potvrdu kupovine i logovanje korisnika. Za one koji ne barataju baš najbolje sa novim IT terminima, u pitanju je izmena koja omogućava da se od sada ugodno surfuje Limundo sajtom i preko mobilnih uređaja, tableta i/ili uređaja najrazličitijih rezolucija.

Klikni na sliku za veći prikaz

Šta to tačno znači?
Kako bismo omogućili da Limundo bude ugodan za korišćenje sa svih veličina ekrana, bilo je neophodno da napravimo izmene u dizajnu Limunda. Za sada su izmenjene, pored strane registracije koja je već u responzivnom dizajnu, strane aukcije, strana za potvrdu licitiranja, strana za potvrdu kod kupovine pomoću opcije Kupi odmah i strana za ulaz u nalog. Primer kako izgleda cela strana aukcije, možete pogledati na slici.

Kome će ovo koristiti?
Svakog dana preko 20% poseta na Limundu bude preko mobilnih telefona i tableta. To je bio do sada slučaj, kada Limundo nije bio prilagođen za surfovanje preko mobilnih uređaja. Verujemo da će sada broj poseta sa ovih uređaja biti još veći a ugođaj korisnika neuporedivo bolji.

Predlozi i sugestije?
Ukoliko imate predlog o izmenama u dizajnu koje biste voleli da vidite, budite slobodni da nam ga pošaljete. Obećamo da ćemo sve predloge dobro razmotriti i proveriti da li mogu da pomognu da Limundo bude još bolje mesto za internet trgovinu. Svoje predloge možete ostavljati na dobro poznatom mestu, u Limundo Cafe-u u sekciji Ideje i predlozi.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh