Početna » Zabava » Lepa Limundo iskustva

Lepa Limundo iskustva

U Limundo Cafe-u je otvorena tema „Lepa Limundo iskustva“ u kojoj možete pročitati zaista divna iskustva koja su članovi imali kod kupovine i prodaje. Odabrali smo za vas par najlepših.

machkitza “Moj junak je jedan član, pre svega džentlmen i ČOVEK, sa kojim je trebalo da se nađem ispred ulaza, ali nisam mogla da siđem jer mi je ćerka bila bolesna. On se bez pogovora popeo do stana, sa osmehom na licu, doneo čokoladu i poželeo brzo ozdravljenje.”

Vesic1 “Skoro sam prodao neki predmet i ispostavi se da je kupio komšija na 50m od mene koga nisam poznavao, jer nisam iz Kraljeva. Dogovorimo se da se nađemo na parkingu, i toliko se raspričamo da sam ja na kraju ostao više od sat vremena. To je bio inače starijiLemon_271c50_1591299 covek oko 55 godina, i mogu Vam reći da mi je dao prilično korisne savete u vezi Limunda.”

pegic “Jedan član je često kupovao od mene i pošto mu je bilo usput kada krene na put svraćao bi i preuzimao robu lično. Uvek nam je donosio po bocu vina iz njegove kolekcije i to stare po 10-15 i više godina. Jednom prilikom sam mu poklonio neke stvari za koje znam da mu se dopadaju i toliko je bio oduševljen da nas je pozvao da mu budemo gosti i posetimo njegovu vinariju.”

MIMI63 “Pre tačno godinu dana sam prodavala biljke mesožderke, jednu je kupio član iz mog grada, pozvao me je na mob. da se dogovorimo oko preuzimanja i normalno obavili jako zvaničan dogovor persirajući. Kad je u dogovoreno vreme kupac došao da preuzme, šok-kum i to staro porodično kumstvo.
Do tada smo se jako retko viđali, da ne kažem u prolazu, a od tada mi se redovno čujemo i posećujemo.
Kako kum i kuma trebaju uskoro da se venčaju obećala sam svoj potpis i očekujem uskoro poziv.
Eto limundo spaja i one koji su u istom gradu.”

Lidada “Kupovala sam kaktus na Limundu, vrlo povoljno i sa ličnim preuzimanjem, jer sam nezaposlena i nemam sredstava za druge opcije. Ispostavi se da prodavac i ja imamo još jednu zajedničku ljubav,a to su akvarijumi i ribice. Kažem mu da mi je pukao veliki akvarijum, ostao mi samo mali i rado bih mu poklonila ribice jer nemam uslove da ih držim. Računajući da smo se dogovorili, čekam njegov poziv da preuzme ribice. Umesto toga, on me zove da se nađemo i pokloni mi akvarijum, nov.”

kurije-oko “Naime na samom početku mog prisustva na ovom sajtu, ja postavio neke glanc nove kopačke tada tek izašle, i prodaju se za 10000 dinara okruglo. Preko poruka se dogovorim sa čovekom da se nađem u blizini mesta gde stanujem i tako i bude, zove me kupac da je stigao i ja vidim dekica drži unuka za ruku i smeška se, zaista nisam očekivao dekicu.

U tom trenutku je bilo toliko zima da smo svi pomenuti bili kao sante leda. Normalno deka hoće unuku da kupi kopačke jer mu je obećao i momak proba kopačke sav oduševljen vidi mu se u očima srećan do neba i ako se zaledio od hladnoće. Kaže on deki da mu odgovaraju i izgledom i veličina i super. Deda vadi novčanik i daje meni 5000 dinara i ja ostao u čudu, ne znam da li je deka pogrešno video cifru ili će odnekud još novca izvaditi ahahah evo sad se smejem kad se to setim. Da bi deka meni kaže (bio je mozda pocetak meseca) deka početkom idućeg meseca prima platu pa će da te zove da ti da drugi deo novca. Ahahah ne mogu vam opisati taj osećaj u tom trenutku, najmanje sam mislio na pare u tom trenutku, došlo mi da mu kažem da ne treba ni taj drugi deo nego sam išao na putovanje baš sam bio knap sa parama.

Osećao sam se mnogo tužno i mnogo srećno istovremeno, naime sa jedne strane deka koji je poveo unuka po onoj hladnoći sa skoro drugog dela grada gde svesno ide na rizik jer nema novca da plati unuku predmet koji mu je obećao, a sa druge strane njihova sreća nakon što su preuzeli predmet i kad sam im rekao da problema nema i da bude tako kako je deka rekao. Deka očigledno živi u nekom prošlom poštenom svetu, ali pamtiću ga dokle god sam živ, btw deka se javio u dan precizno i došao doneo novac i zahvalio se puno. Deka je za mene večiti pobednik!”

Podelite i vi sa nama vaše lepe priče vezane za Limundo u Limundo Cafe-u!

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

3 Komentari

  1. 7863940922.05.’15.1 DINAR 1875 KRALJ MILAN OBRENOVIC REDJE.Provizija 5 % za prodati predmet: 1 DINAR 1875 KRALJ MILAN OBRENOVIC REDJE. (26392885): 1 x 112.5 din (PDV uracunat) -112,50 ovo je lepo iskustvo kupinda da im jos placam i plus preteranih 5% i porez to je opsti bezobrazluk e nastavili se tako mnogi ce otici sa kupinda da im se ne desi sto i meni.

  2. mnogo srece u daljoj saradnji na obostrano zadovoljstvo za deveti rodjen danzelim vam od srca

  3. machkitza “Moj junak je jedan član, pre svega džentlmen i ČOVEK, sa kojim je trebalo da se nađem ispred ulaza, ali nisam mogla da siđem jer mi je ćerka bila bolesna. On se bez pogovora popeo do stana, sa osmehom na licu, doneo čokoladu i poželeo brzo ozdravljenje.”
    Pa da ti je nik BAKITZA, verovatno ne bi ni trazio licno preuzimanje 🙂

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh