Početna » Zabava » Šta donosi najviše poseta sa društvenih mreža u LimundoGradu

Šta donosi najviše poseta sa društvenih mreža u LimundoGradu

Osvrnimo se na prva 4 meseca 2015. godine u LimundoGradu i posetu koja nam dolazi sa društvenih mreža. Na Kupindo.com je u prva 4 meseca stiglo nešto više od 290.000 poseta, a na Limundo.com preko 540.000 poseta. Najveći broj poseta od svih društvenih mreža na LimundoGrad stiže preko Facebooka koji ima učešće od preko 95%. Šta je to što posetioce sa društvenih mreža dovodi u LimundoGrad?

Evo nekih od predmeta koji su privukli značajnu posetu sa društvenih mreža na Limundo.com:

Sveže osveštana novosadska česmovača – NS After Life – koja je donela preko 3.000 poseta sa društvenih mreža na Limundo.

slika-Sveze-osvestana-novosadska-cesmovaca-NS-After-Life--70485241v288h216

 

 

 

 

 

 

 

Polovna vozila i automobili su doneli preko 1.500 poseta

slika-Buggi-1961-77480669v288h216

 

 

 

 

 

 

 

Spisak predmeta pojedinih članova takođe izaziva posebno interesovanja. U prethodnom periodu su se nslika-ulje-na-platnu-svetlana-raznatovic_slika_L_14043849ajviše istakli bojanaa1507 i yugo-sloba.

Na Kupindu se po poseti sa društvenih mreža od članova posebno ističu: erzebeth i edivanhalen1.

Predmeti sa preko 800 poseta sa društvenih mreža su: Ulje na platnu – Svetlana Ražnatović i Teg Milorada Ulemeka legije od cementa – koji je povučen iz prodaje.

Šta je ono što vi delite putem društvenih mreža? Zbog čega delite određene sadržaje?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. Citajuci predloge dragih clanova limundovaca,kao i neke od komentara L-timovaca ,dozvolicu sebi da iznesem svoj komentar ,kao i misljenje kako i na koji nacin doci na nivo vece sigurnosti ili bolje je reci ozbiljnosti.Kada je rec o ozbiljnosti-mislim da ce se svaki ozbiljan clan sa predlogom sloziti,a za clanove koji se nalaze na drugoj strani,strani neozbiljnih-njima mesto i nije ovde.Prema tome moja je tvrdnja sledeca:neprihvatljivo je edukacijom davati vreme i prostor za „isprobavanje granice moguceg krsenja pravilnika,a sve to na stetu edukovanih,to jest postenih clanova.Moramo se sloziti sa cinjenicom da postoje razliciti ljudi sa razlicitim namerama sto je evidentno,i o tome netrba voditi polemiku,pa tako i na Limundu ili Kupindu.Dakle ako polazimo od cinjenice da „savrsentvu“ vodi samo dobra organizovanost sa sistemom eliminacije.,morali bi se toga i drzati.Negubiti vreme na edukacije koje nece dati rezultate,jer se cine namerne i dobro „osmisljene“greske,pa cak da ima i nekakav promil nesvesnih gresaka neka se plate na nacin kojim je to Zakonom-t.j.Pravilnikom predvidjen,Koji takodje mora biti stroziji.Moze eventualno jedna negativna biti a druga obavezno iskljucenje.Sa tim bi se pre svega zastitio ugled i postovanje samog sajta a time naravno i svaki clan koji mora uzivati takodje zastitu koji proizvodi sam ugovor po osnovu ugovornih obaveza-ukoliko dodje do potizanja istog.Sledece sto vidim kao veliki problem je ukidanje mogucnosti transparentnosti,to jest pracenja odredjenog predmeta licitacije i nemozemo znati dali se isti predmet preprodaje sa razlicitim opisom koji ce navesti na zakljucak o kakvom se prodavcu radi (prevarant ili ne) da bi po osnovu toga doneli odluku o ucescu na aukciji ili ne .Na kraju da da navedem -morate imati jasne principe poslovanja bez ikakvih ustupaka.Ustupci obavezno vode zloupotrebi.Morate imati samopostovanje ukoliko zelite zadobiti postovanje.Koliko i u kojoj meri to budete uspeli- toliko mozete i trajati ,a zaista bih zeleo da trjete mnogo dugo- jer ste potreba iz mnogo razloga

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh