Početna » Kupindo » Recite DA (na) venčanju iz snova

Recite DA (na) venčanju iz snova

Planirate venčanje? Želite da bude nezaboravno? Prvo pitanje je kako zaprositi voljenu osobu. Kako je iznenaditi i učiniti da taj trenutak pamtite ceo život? Na internetu možete pronaći puno ideja, a jednu od njih vam i prenosimo. 🙂 Svako voli drugačije stvari, zato je važno da budete svoji i da učinite nešto što će za oboje imati posebno značenje. 

A onda kreće razmišljanje o venčanju. Ako ste odgledali kako da isplanite venčanje u 10 koraka i počeli da razmišljate šta vas sve čeka, gubite želju da se upustite u to. Shvatili ste da ne želite da prolazite kroz sve ovo. I ne morate. 🙂 Opustite se. Ako imate pravu osobu pored sebe, sve ostalo je manje bitno. Za venčanje samo treba:

  • da odredite datum venčanja,
  • zakažete matičara i nabavite potrebnu dokumentaciju,
  • kupite burme,
  • izaberete kumove i
  • pozovete goste, najbliže naravno. 🙂

Kakvo god da je vaše venčanje iz snova, bilo da volite intimna ili velika venčanja, da planirate dugo ili da to uradite spontano, sve je na vašoj mašti i vašim snovima. Uvek možete pogledati šta se sve nalazi u ponudi na Kupindu. Otvorili smo novu kategoriju Venčanja za sve vas koji ga uskoro planirate.  Možda baš tamo nađete predmete za vaše venčanje iz snova. Ako želite da izaberete poklone, iskoristite mogućnosti Liste želja – Kupi mi i ubacite predmete u nju. Tako će vaši gosti znati šta da vam kupe, a vi ćete dobiti baš ono što želite. Naravno, uvek možete i prodati ono što vam se ne sviđa ili ne treba. 😉

Recite DA (na) venčanju i snova, a oni koji su ovo već prošli, podelite sa nama vaša iskustva, savete, anegdote. 🙂

P.S. Prodavci, iskoristite šansu i postavite svoje predmete u kategoriju Venčanje.
Pokloni za njuPokloni za njega

Pokloni za venčanja

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

  1. moj poklon je kesovina pa da se ne bih smarao onako bracnom paru dam kes na poklon i to je najbolje za njih sta da im kupujem stvari kad oni sami znaju sta im najvise treba.zato spremim kes i ne samo ne vencanjima nego svugde narodjendanima i ostalim slavljim poklanjam kes radije nego da im kupujem neka sami sebi kupe i kraj price.

  2. za Mihajla/ Zar nisi pomislio da bi bilo vrlo dosadno pisati samo o trgovini, ovde/// A sto da se ne bave sezonskim Temama, uvek ima limundovaca koji bi da se ukljuce, kazu svoje misljenje, preozbiljno je shvatanje da za sve napisano m o r a da se bude s t r u c a n!

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh