Početna » Limundo » [Kupi odmah] Prvi rezultati i akcija povodom 1. maja

[Kupi odmah] Prvi rezultati i akcija povodom 1. maja

prvomajska-akcija-featuredSredinom aprila (16.04) pustili smo novu opciju na Limundu – Kupi odmah. Deset dana nakon puštanja imamo prve rezultate o korišćenju opcije. U prvih 10 dana opcija se koristila 2.559 puta. Prosečna cena prodatog predmeta uz pomoć Kupi odmah opcije je 3.008 dinara, što je 360% veće od prosečne cene koju predmeti postižu na Limundu.

 

Kategorije u kojima je najviše korišćenja opcija Kupi odmah su:

1. Računari i oprema
2. Odeća
3. Obuća
4. Tehnika
5. Za bebe i decu

Preko 41% predmeta koji su prilikom pokretanja imali označenu Kupi odmah opciju je prodat. Uz pomoć ove opcije kupljen je 321 predmet. Limundovci su svojim komentarima u Cafeu, kao i na blogu, doprineli da dalje razvijamo ovu opciju i učinimo je boljom za kupce, prodavce i za nas.

Zbog toga povodom 1. maja, Međunarodnog praznika rada, imamo akciju – Kupi odmah opcija na Limundu po ceni od 1 dinar. Akcija traje od 1. maja u podne do 3. maja u 23:59.

Iskoristite praznike i slobodno vreme – postavite predmete na Limundo, povećajte šansu za brzu prodaju pomoću Kupi odmah opcije i dopunite kućni budžet.

Ukoliko vam nedostaju ideje šta da prodajete, evo inspriracije:

1. 5 vrsta predmeta koje možete odmah prodati na Limundu

2. Otkup starih stvari

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

6 Komentari

 1. Podrzavam ovu izmenu mada smatram da bi mogla da se uvede i opcija „Kupi odmah na Kupindu“.
  Ima dosta prodavaca koji prodaju iste predmete i na kupindu i jednim jednostavnim linkom bi moglo da se dodje do brze kupovine a takav predmet bi i dalje ostajao na limundu.

 2. Ta opcija treba da bude besplatna za prodavca! Totalno je dehumano naplacuje.
  Jer ljudi koji prodaju nesto jeftiniju robu tipa oko 1000 dinara i manje im se ne ispalti.

  Svima je u korist da se kupovina obavi. I kupcu i vama i prodavcima. I da svi budu zadovoljni.
  Ali jedan dobar deo prodavaca koji ima predmete u tom segmentu oko 1000 din ne moze to da je koristi jer mu ne radi posao kada se napalcuje ta opcija.
  Zasto bar ne uvedete neki limit , npr. ako je cena do 1500 din onda se opcija ne naplacuje , ili se 1. din naplacuje, a ako je cena vise od 1500 din onda se naplacuje po ovoj koju ste odredili.
  Mislim da je to fer, a takodje i vama u korist. Razmislite

  Pozdrav

 3. Podrzavam akciju stim sto bi limunndo i posle ove akcije trebada se zadrzi na toj ceni ili bar na 10 din a na 29 koliko je to prvenstveno uvedeno,svima je u interesu da prodaja ide brze zar ne?

 4. Podrzavam komentar da je opcija korisna,ali samo u slucaju da je besplatna ili neka je kao i 4 slika 5 dinara,vi biste zaradili puno vise nego do sad jer bi gotovo svako kliknuo na opciju pod ovakvim uslovima a vasa bi zarada definitivno porasla,probajte pa cete videti,ja sam ovde dugi niz godina i stekao sam dovoljno iskustva za ovakve komentare a vi me ispravite ako gresim.

 5. Sinoc sam bas jedan vredan predmet kupio na kupi dok su drugi clanovi licitirali ja ga fino kupio isto tako i prodajem.Samo sto je kod ovog predmeta prodavac stavio realnu cenu za taj predmet skupi jesu ja sam im licno predlozio cenovnik od 10 dinara jer 29,00 je mnogo po aukciji plus provizija cetri posto.Smanjite malo cenovnik.

 6. Ma znamo mi da se vama osladilo, mnogo prodavaca, mnogo prometa, sve veca zarada, ali smanjite apetite
  da nebi doslo do sve manje prodavaca, sve manje prometa pa samim tim i vama sve manja zarada.
  Prijateljski savet, prikocite malo sa novim nametima. Dajte malo vise besplatnih pogodnosti za prodavce.
  Pozdrav Zlatko28!

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh