Početna » LimundoGrad » Reklamirajte svoju ponudu ili web sajt banerom na Limundu i Kupindu

Reklamirajte svoju ponudu ili web sajt banerom na Limundu i Kupindu

Baneri na Limundu i Kupindu

Često smo dobijali predloge Limundovaca, koji su svesni značaja promocije, da omogućimo zakup banera na naslovnim stranama Limunda i Kupinda.

Na osnovu tih predloga, od početka februara uveli smo mogućnost zakupa banera na naslovnim stranicama oba sajta.
Sada možete da promovišete svoj predmet ili kompletnu ponudu na naslovnoj strani Limunda ili Kupinda.

Omogućili smo zakup sledećih banera:

Limundo – donji levi baner na naslovnoj strani

Cena zakupa za 7 dana iznosi 6.000 din.
Za to vreme naslovna stranica Limunda ima preko milion pregleda.
Prosečan korisnik Limunda je muškarac iz Srbije, starosti između 35 i 44 godine, sa posebnim interesovanjem za tehnologiju, automobile i alate.

Kupindo – donji desni baner na naslovnoj strani

Cena zakupa za 7 dana iznosi 8.000 din.
Za to vreme naslovna stranica Kupinda ima preko 440.000 pregleda.
Prosečan korisnik Kupinda je muškarac iz Srbije, starosti između 25 i 34 godine, sa posebnim interesovanjem za tehnologiju, automobile, muziku i umetnost.

*Oba banera se mogu zakupiti i na duži period.

U cenu je uračunato:

 • tri banera na ovoj poziciji
 • izrada banera
 • promocija na društvenim mrežama

Ako želite da zakupite baner ili da proverite da li je neka od pozicija dostupna u terminu koji vas zanima, budite slobodni da nas kontaktirate slanjem e-mail poruke na marketing@limundo.com.

Baneri na ovim pozicijama se mogu koristiti za promociju vaše Limundo/Kupindo ponude ili određenog predmeta, a ako ste zainteresovani za oglašavanje svog biznisa ili sajta, izdvojili smo posebne banere koje možete zakupiti, kao i mesto u newsletter-u koji možemo poslati na bazu od preko 300.000 e-mail adresa.

Pogledajte detaljniju demografiju korisnika, informacije o poseti i pregledima stranica, kao i sam cenovnik:
>> Cenovnik oglašavanja u LimundoGradu

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

4 Komentari

 1. Prateci komentar vase kampanje novih oglasa moze u nekom smislu biti zastrasujuci, Obzirom da sam svestan snage marketinga, tj. savremene tehnoloske madjije kojom se ljudi mame da potrose svoj novac na odredjenom mestu, a i sam je koristim, plasi me pomisao da svaki put kada otvorim neku stranicu svi digitalni resursi se skupe oko moje ip adrese i javljaju interesnim grupama da sam ja online, tj muskarac izmedju 35 i 44 godine i da cesto otvaram stranice sa masinama, alatima itd. Volsebnost ove digitalne revolucije je porazavajuca… mozda je neko razumeo sta sam hteo da kazem…

 2. Miodraze. uz duzno postovanje, iako se slazem, da marketinski putevi su veoma uznemiravajuci, i cesto, nepostujuci osnovne regulative po pitanju privatnosti, narocito, ako korsinik, nije anketiran, i na osnovu tog dobijena neka statistika, vec krisom, uzeti podaci na osnovu trazenih, a zarad nekih potreba kompanija, ili pruzaoca usluga, Vama uvek ostaje mogucnost, da se ne prijavljujete ni na jednom sajtu, mozda cak i da potpuno prestanete sa aktivnostima na internetu..
  Sa druge strane, ovde bi bilo više pitanje vrednosti pozicije tih banera, u odnosu na prikazanu statistiku, jer mogu i da pretpostavim, npr.na Kupindu, kad „prosecan“ posetioc, i već član, ako i otvori home page, sto je verovatnoća manja, jer obično ulaze preko login strane, i to pravo njihovu stranu, a ako i dodju preko home page, koliko njih od navedenih 440.000 skroluje, spusti stranicu nize, pa da uoci takav baner,..? To bi bilo relativno veća stvar za razmisljanje.. 🙂
  A iskreno, čudi me da je većinom muškarac posetioc, nekako mi se čini da je neuporedivo više predmeta za nežniji pol.. 🙂

 3. zelim da trgujem preko vas

 4. Pozdrav Branislave,

  Vidim da već imate registrovan LimundoGrad nalog.
  Možete kupovati i prodavati na Limundu i Kupindu.

  Pročitajte ovde savete kako da krenete sa prodajom:
  https://limundo.zendesk.com/hc/sr/articles/202417841-Kako-da-postavim-aukciju-i-prodam-ne%C5%A1to-
  https://www.kupindo.com/Pomoc/Besplatno-postavljanje/5

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh