Početna » LimundoGrad » Limundovci rešavaju probleme u Limundo Cafe-u

Limundovci rešavaju probleme u Limundo Cafe-u

U januaru ove godine smo pokrenuli temu u Cafe-u gde uz pomoć Limundovaca, rešavamo neke komplikovanije i nesvakidašnje situacije koje su se desile između članova.

CafePostojali su određeni nesporazumi između kupaca i prodavaca čijim rešenjem nismo bili zadovoljni. Ideja je bila da se te stare situacije sagledaju iz novog, svežeg ugla Limundovaca. Cilj je da dođemo do boljih sistema za rešavanje određenih nesporazuma. Kako dogovor kuću gradi važno nam je i mišljenje Limundovaca u smislu šta oni smatraju da je ispravno i fer. Više puta se ispostavilo da je svež pogled na neku situaciju vrlo značajan kao i da je više glava uvek pametnije. 🙂

Naravno, želimo i da Limundovcima bude zabavno, pa se trudimo da im damo nešto zanimljivije i komplikovanije situacije od onih sa kojima se svakodnevno susrećemo.

Tema se zove „Najbolje rešenje“ i ima preko 15.000 pregleda, a došli smo do nama vrlo važnih informacija od Limundovaca u smislu šta bi sve trebalo da izmenimo na Limundu:

– način posredovanja u reklamacijama, gde treba više a gde manje da se uključimo, kao i gde treba da damo preciznije instrukcije;
– preciznije definisanje poštarine kod povraćaja predmeta;
– Pravilnik i delove koji se odnose upravo na sve delove nesporazuma kupaca i prodavaca;
– način ocenjivanja u smislu kako bi mogli da postojeći korigujemo, proširimo, kao i koje ocene bi trebalo poništiti, a koje ne.

Želim da se ovom prilikom zahvalim Limundovcima koji učestvuju u rešavanju svake nove situacije i koji su nam dali vrlo značajne povratne informacije – Vesic1, BitterLemon, blistok , hasegawa, dealla, serjoza,  sasacv68, Olja.Olja, the_quince, Branari, LiMuBaj Alanon202, Guti1, xzy, 999, jugana, popajrbc, ljubisa.va, smuk88, TajaNS, elajza.

Pridružite nam se i vi http://cafe.limundo.com/thread-244.html 🙂

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

  1. mislim da jedan prodavac daje sebi za pravo da postavlja posebne uslove,što ponižava limundo tim a posebno korektne prodavce i kupce ,to sam primetio kod prodavca „Ja 66(179) Br.aukcije 37477221“,pročitajte text kod postavljanja uslova,m ožda ja grešim?pozdrav timu.STARI-član.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh