Početna » LimundoGrad » #Blogometar15 – da vidimo gde smo i gde želimo da stignemo

#Blogometar15 – da vidimo gde smo i gde želimo da stignemo

LimundoGrad blog nastaje u kuhinji kompanije Limundo d.o.o od strane zaposlenih. To je naš korporativni blog.
Cilj bloga je da pruži autentične informacije o kompaniji, uslugama i proizvodima koje nudimo, ljudima, kampanjama, događajima i to iz prve ruke. Želimo da podelimo stečena znanja i iskustva kroz tekstove, infografike, intervjue, video i multimedijalne sadržaje kao i whitepaper-e i time vas podstaknemo na dalji razvoj i usavršavanje.

Naša namera je da omogućimo dijalog i budemo deo razmene mišljenja koja uvažava sve učesnike.

Kada smo pokretali korporativni blog – učili smo od najboljih i tada smo prošli kroz obuku koja je držala Dragana Đermanović. Ona je i tada, baš kao i sada, vodila svoj blog, širila znanje (i energiju), a pored toga se trudila da učini dosta za blogosferu čiji smo i mi deo. 

baner2_srb

Blogosfera bivše Jugoslavije se do 2008. godine eksponencijalno razvijala. U to vreme je brojala do čak 1.000.000 blogova. Ali o blogovima u regionu danas znamo manje nego ikada. Blogeri, ne znamo kako ste, a to je važno!

Ne znamo šta blogere muči, zbog čega ne pišu češće, da li se osećaju sigurno da objave šta god žele, da li dobijaju podršku prijatelja i od koga trpe pritiske (ukoliko ih trpe), ne znamo koliko ima blogova, na kojim su platformama, da li su blogeri i blogerke upoznati sa svojim pravima, koliko često su ta njihova prava ugrožena… o blogerima i blogerkama pouzdano znamo manje nego o bilo kom drugom društvenom mediju. A dok nešto ne izmerimo, ne možemo ga ni razvijati. Dok ne saznamo kako smo, teško je blogosferu unaprediti do nivoa najznačajnijeg medija društvenog interneta što bi naša blogosfera sigurno mogla da bude!

Popunite anketu kako bi saznali više o blogovima i blogerima – mi smo to već uradili.

A za inspiraciju šta još možete da uradite i pomognete blogosferi posetite – blogometar15.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh