Početna » API » Statistika Kupindo mobilne aplikacije

Statistika Kupindo mobilne aplikacije

Vest da pristup Internetu putem mobilnih uređaja beleži veliki rast odavno nije sveža. Zato mi u LimundoGradu polažemo velike nade u API projekat i njegovu prvu primenu – Kupindo mobilnu aplikaciju.

Prošla je skoro godina od kako je Milan objavio da je „Kupindo mobilna aplikacija za Android je ugledala svetlost Google Play Store-a!“ 🙂 Kako izgleda početak maratona ove platforme?

Do sada je preko Kupindo mobilne aplikacije kupljeno skoro 16.000 predmeta. Značajno je da broj kupovina preko mobilnih uređaja, kao i udeo ovakvih kupovina u ukupnom broju, iz meseca u mesec neprekidno raste. Prošlog meseca se sa skoro 2.300 transakcija udeo povećao na gotovo 4%. Zahvaljujući usvajanju korišćenja aplikacije kod naših korisnika, kao i opštem širenju upotrebe mobilnih uređaja, ne bi iznenadilo da do kraja sledeće godine ovaj procenat postane dvocifren.

Iako je prosečna cena predmeta kupljenog putem mobilnog uređaja za oko trećine veća od proseka celokupnog uzorka, ne kupuju se samo skupi predmeti. Naprotiv, kupcima su najzanimljivije knjige i to beletristika. Sledi kolekcionarstvo, a u modi su pretežno salvete. Često se, zašto da ne, naručuju futrole i zaštitne folije upravo za mobilne telefone sa kojih se kupuje. 🙂 Korisnici Kupindo mobilne aplikacije ljubitelji su dobrog zvuka, pa se među najprodavanijim predmetima nalaze muzičke ploče i diskovi. Među vrednijim predmetima najtraženiji su kućni aparati, mobilni telefoni i delovi za automobile.

Kako vi pristupate Kupindu? Koristite li mobilnu aplikaciju? Opišite nam svoja iskustva.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

2 Komentari

  1. Pozdrav.
    Da li će biti napravljena aplikacija za wp8.1? Ili bar za wp10? Hvala.

  2. Ivan Jovanović

    Planirana je, ali svakako ne u sledećih nekoliko meseci.

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh