Početna » Zabava » Idealna kombinacija za novogodišnju noć

Idealna kombinacija za novogodišnju noć

Nova godina nam je pred vratima!!! 🙂 Verujem da je većina od vas odlučila sa kim će da provede najluđu noć u godini i na kom mestu. Bilo da je u pitanju luda žurka u nekom noćnom klubu, kućna žurka u krugu prijatelja i poznanika ili udoban krevet, draga osoba i tv program ili večera u otmenom restoranu nešto morate obući za tu priliku, zar ne ? 🙂

za blog

 Žurka u klubu je uvek rezervisana za specijalno izdanje. Ipak je ovo jedno veče u godini kada vam je dopušteno da se malo više sredite. Pod svetlima kluba treba da izgledate kao prava diva i bar ovu noć izgledate najbolje kako ste uvek želele. Šljokice su must have za ovu noć, zato izaberite haljinu sa diskretnim šljokičastim detaljem. Za ovu priliku preporučujem da haljina bude u jarkim bojama. Visoke štikle su obavezne,ali vam savetujem da budu što udobnije, jer treba provesti celu noć na podijumu za igru! 🙂 Ako želite da upotpunite svoj izgled, dodaci poput dobre male torbe i laka za nokte u nekoj jarkoj boji nikad nisu pogrešni, a dobar sako će vam dati svečani izgled kakav ovakva noć zahteva!

Doček na trgu – Ako planirate da Novu godinu provedete na nekom od gradskih trgova preporučujem vam da se obučete toplo! Decembar nije poznat po visokim temperaturama, ali to nije razlog da se ne provedete dobro, i sa stilom! Tople helanke, duži džemper, kapa i čizme je sve što vam treba da vam bude udobno i toplo, a modni detalji su tu da sve upotpune i učine posebnim.

Večera u krugu prijatelja – Nekima je pojam provoda da ga provedu u krugu najbližiš prijatelja i uz dobro vino. Za ovakvu priliku je uvek poželjno da obučete haljinu uz dobre cipele, jer je time vaš izgled elegantne domaćice upotpunjen.

Kućna žurka – Isto zahteva skockan izgled. Outfit za kućnu i klubsku varijantu ne bi trebao mnogo da se razlikuje, makar kada je novogodišnje veče u pitanju.Možda u ovoj varijanti niste u obavezi da nosite visoke štikle ali ne bi bilo loše da bacite akcenat na noge. Prekratke haljine ili preuske pantalone radije preskočite i obucite neke u kojima ćete slobodno uživati u plesu i slavlju.

Suknja neobičnih boja i printova će vas izdvojiti .Najbitnije je da se vi osećate udobno i da možete da uživate sa prijateljima. Ukombinujte je sa jednostavnom  bluzom, dobrim nakitom i dodajte specifičnu tašnu po kojoj će vas prepoznati. Kožna jakna  će vam dati dodatni šmek i upotpuniti vaš izgled.

za blog1

Večera i provod u dvoje – Ako ste odlučile da novogodišnju noć provedete sa partnerom to ne podrazumeva da treba da budete u pidžami ili trenerci, pa čak ni farmerkama. Sredite se za svoju jaču polovinu. Nije preko potrebno da to bude elegantna haljina i visoke štikle ali je svakako poželjno da sa dragim uđete u novu godinu u odeći koja će  biti elegancija u vašem stilu.

 Za kraj vam želim da u Novu godinu uđete srećni i ispunjeni. Da sve što je bilo dobro postane najbolje i da sve što je lepo postane najlepše! 😉

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh