Početna » Sigurnost » Sigurne kupoprodaje u LimundoGradu

Sigurne kupoprodaje u LimundoGradu

Sigurnost kupoprodaje na Limundu i Kupindu veoma nam je važna. Od svog osnivanja Limundo se trudio da ljudima u Srbiji, pored funkcionalne i stabilne platforme za online kupoprodaju, ponudi i nešto čega nije bilo na online tržištu: Mesto gde mogu da kupuju sigurno.

Tokom prethodnih godina dosta smo radili na podizanju opšteg nivoa sigurnosti i na zaštiti od prevara. Dostizanje sadašnjeg nivoa sigurnosti kupovine i prodaje na Limundu i Kupindu, predstavljalo je pravi izazov.safe-online-shopping
Ipak, nakon višegodišnjeg iskustva naučili smo nešto jako važno: Pored naprednih sistema zaštite koje koristimo, pored svih sigurnosnih proizvoda koje nudimo (kao što su Limundo Cash i LimundoGrad zaštita), da bismo zaokružili sistem sigurnosti potrebno je da stalno edukujemo članove o sigurnoj kupoprodaji. Zbog toga je edukacija, ne samo o sigurnosti, jedan od važnih stubova na kojima čvrsto stoji LimundoGrad.

Sa edukacijom o online sigurnosti počeli smo ovde na blogu. Dosta smo pisali o sigurnoj kupovini i prodaji a saveti su koncipirani tako da budu upotrebljivi i ljudima koji nisu članovi LimundoGrada. Nedavno smo sve te savete i višegodišnje iskustvo saželi i najvažnije delove ubacili u sekcije Pomoć na Limundo i Kupindo sajtu. Ove stranice možda je najbolje shvatiti kao skripte za lako učenje o sigurnoj online kupoprodaji na Limundu i Kupindu.
Nove stranice  možete pogledati na linkovima:
Limundo:
Saveti za bezbrižnu trgovinu
Moja uloga u sigurnoj kupovini
Zaštita prodavaca

Kupindo:
Zaštita kupaca
Zaštita prodavaca

Pridržavanje ovih saveta će vas u gotovo 100% slučajeva sačuvati od bilo kakvih problema.
Verujemo da će vam pomoći da se u kupoprodaji u LimundoGradu osećate još sigurnije.

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh