Početna » LimundoGrad » Počinje škola

Počinje škola

Prošle nedelje, u periodu od 26.08. do 31.08, u tržnom centru Delta City održan je sajam pod nazivom „Počinje škola“, povodom početka nove školske godine. Cilj sajma bio je da se kod dece i njihovih roditelja probudi entuzijazam za početkom nove školske godine uz mnoštvo zabavnih i edukativnih aktivnosti. LimundoGrad je bio jedan od učesnika ovog sajma.

Koncept sajmsajam1a je bio takav da su deca imala priliku da se zabave, ali i da dobiju savete o pravilnom sedenju i izboru torbe, kao i da provere svoju kičmu. Proveravali su veštine pranja ruku i zuba, znanje engleskog jezika, a probali su i da sviraju klavijature, gitaru ili bubnjeve. Kreativnost se proveravala kroz različite radionice, a najkreativniji i najmaštovitiji mališani su osvajali i vredne nagrade. U isto vreme, roditelji su na licu mesta učili kako mogu uz pomoć Limunda i Kupinda da naprave dodatni budžet za kupovinu školske opreme kako bi lakše preživeli septembar, kao i kako da dođu do jeftinijih udžbenika i školskog pribora.

U toku sajma imali smo čast i priliku da se bliže družimo sa našim članovima, ali i sa onima koji će to možda tek postati. Bilo je i zanimljivih situacija. Prišla nam je baka sa unukom i oduševila se što postoji mesto gde može da proda stare stvari svoje unuke. Jedna mama se raspitivala kako da proda stare i kupi nove klizaljke za sina, dok je druga prišla da nam kaže da je na Limundu kupila rolere svojoj ćerki. Deca su pomno slušala kako bi i oni mogli da pomognu da se dopuni kućni budžet i bila veoma spremna da prodaju stvari koje su prerasli u smislu knjiga, odeće i obuće, ali ne i igračaka. Na kraju priče pristajali su da se odreknu čak i igračaka, jer su shvatili da kada bi prodali stare mogli bi da zarade za nove i skupe igračke.

Pošto slika govori više od 1.000 reči pogledajte kakvo je bilo druženje na sajmu…

1-Postavka

IMAG1992

IMG-20140905-WA0002

IMG-20140905-WA0005

IMG-20140905-WA0004

3-atmosfera

14-igranje-1

13-Limundo-3

 

 

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh