Početna » LimundoGrad » LimundoGrad blog

LimundoGrad blog

Da li ste se već susretali sa izjavama poput ovih:

 • „Onaj Kupindo – to vam je čista konkurencija a još vas i kopira.“
 • „Kupindo – aukcijska prodaja po fiksnim cenama.“
 • „U okviru Limunda možete kupovati i na aukcijama i po fiksnim cenama.“

LimundoGrad, u čijem okviru se danas nalaze portali: Limundo.com (kupovina i prodaja predmeta po aukcijskom sistemu) i Kupindo.com (kupovina i prodaja predmeta po fiksnim cenama), sistem plaćanja – LimundoCash, platforma za developere – Kupindo API, kao i blog LimundoGrada su počeli od portala Limundo.com. I onda je rastao. Projekat po projekat. Stepenicu po stepenicu. Rast i razvoj znače stalne promene i prilagođavanja.

Postojala su dva bloga: blog.limundo.com i blog.kupindo.com. Prvi namenjen pisaniju okrenutom Limundu a drugi Kupindu. Cilj je bio da se da dovoljan prostor Kupindu, kao i da se jasno naznače stvari koje su drugačije kod Limunda i Kupinda poput načina kupovine, postavljanja predmeta, lager polja, povezivanja putem XML-a namenjene velikim prodavcima i sl. Kupindo je u međuvremenu značajno porastao i izborio se za svoje mesto pod suncem. Sada je potrebno da grupišemo, konsolidujemo snage i pokažemo snagu naše porodice – LimundoGrada u njenom punom sjaju i veličini.

LimundoGrad blog

Upravo zbog toga smo se odlučili da spojimo dva bloga u jedan korporativni – blog.limundograd.com. Na njemu postoje kategorije koje govore o ključnim elementima:

 1. LimundoGrad – o procesima koji su zajednički u celom Limundogradu. Evo nekoliko primera: značaj fotografije, šta se prodaje u LimundoGradu, lako rešenje spora sl.
 2. Limundo – o procesima koji se odvijaju samo na Limundo.com. Evo nekoliko primera: Limundo agent, kako postaviti aukciju, kako podesiti podatke u Moj Limundo i sl.
 3. Kupindo – o procesima koji se odvijaju samo na Kupindo.com. Evo nekoliko primera: značaj lagera u prodaji, oglašavanje vs. prodaja na Kupindu  i sl.
 4. Sigurnost – posebno bitan segment koji govori o tome na koji način se postiže sigurnost i zaštita u online trgovini i šta LimundoGrad sve radi na tom za nas veoma važnom polju po kome se razlikujemo od drugih portala.
 5. Plaćanje – pokriva teme koje se tiču našeg sistema plaćanja LimundoCash i trendova u plaćanju putem Interneta kod nas i u svetu.
 6. API – namenjen širenju platforme i načinima na koji oni koji žele da razvijaju nove proizvode ili usluge mogu to učiniti uz pomoć delova Kupinda i Limunda koji su otvoreni za dalju upotrebu i eksploataciju.
 7. IT – #php saveti i saveti #sysadmin
 8. Zabava – jer u našem gradu ima mnogo funky business – volimo da se zabavljamo i radimo u isto vreme, a takvi su i Limundovci.

Svi tekstovi koji su pisani na zasebnim blogovima Limunda i Kupinda se sada nalaze na jednom mestu raspoređeni u određene kategorije, povezani tagovima koji ih preciznije definišu, a tu je i mogućnost pretrage kao i mogućnost pregleda najpopularnijih tekstova, najnovijih kao i komentara korisnika.

Potrudili smo se da dizajn prilagodimo nameni bloga. Cilj bloga je da pruži autentične informacije o kompaniji, uslugama i proizvodima koje nudimo, ljudima, kampanjama, događajima i to iz prve ruke. Više o uredništvu možete pogledati na stranici O nama.

Želimo da podelimo stečena znanja i iskustva kroz tekstove, infografike, intervjue, video i multimedijalne sadržaje kao i white paper-e i time vas podstaknemo na dalji razvoj i usavršavanje. Naša namera je da omogućimo dijalog i budemo deo razmene mišljenja koja uvažava sve učesnike.

Dragoceno nam je svako vaše mišljenje, povratna informacija, pohvala i kritika. Teraju nas na razmišljanje i čine budnim.

Kako vam se dopada naš i vaš blog.limundograd.com?

Tagovi :
Prethodni post
Sledeći post
Facebook komentari

1 Komentari

Leave a Reply

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Required fields are marked *

*

Idi na vrh